Αστυνομία για λαθροθηρία: Επέκταση των ερευνών ζητά ο Αρχηγός

CEB1 1993 Αμπελοπούλια, Αστυνομία, Ειδήσεις, Λαθροθηρία
CEB1 6 Αμπελοπούλια, Αστυνομία, Ειδήσεις, Λαθροθηρία

Αναφορικά με πληροφορίες και καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν υποθέσεις που σχετίζονται με το Κλιμάκιο Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, η Αστυνομία τονίζει τα ακόλουθα:

Η ηγεσία της Αστυνομίας επαναλαμβάνει τη μηδενική ανοχή της και την αποφασιστικότητά της να πατάξει κάθε φαινόμενο διαφθοράς και διαπλοκής μελών του Αστυνομικού Σώματος.

Σάλος με κοντραμπάντα ΜΜΑΔ-υπόκοσμου με φόντο λαθροθηρία

Ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου έδωσε άμεσα οδηγίες για επέκταση της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, ώστε να καλύψει όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις πιο πάνω πληροφορίες και καταγγελίες.

Ταυτόχρονα, τονίζεται ότι η δημοσιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών σε υπό διερεύνηση υπόθεση, δυνατόν να είναι επιζήμια και να επηρεάσει αρνητικά την πορεία των εξετάσεων και την τελική έκβαση της υπόθεσης. Η Αστυνομία είναι πειθαρχημένο σώμα και κάθε μέλος της, που κατέχει στοιχεία, οφείλει να προχωρήσει άμεσα σε γραπτή κατάθεση. Το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο γνωρίζει γεγονότα και πληροφορίες για την υπόθεση.

Η ηγεσία της Αστυνομίας διαβεβαιώνει ότι κάθε πληροφορία ή και ισχυρισμός θα αποτελέσουν αντικείμενο διερεύνησης, με απώτερο στόχο την πλήρη διαλεύκανση του όλου θέματος.

Πηγή: SigmaLive