Ναρκωτικά, περίστροφο και φυσσίγια σε αγροικία σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου

a 44 Ειδήσεις
a 3686 Ειδήσεις

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, διεξήγαγαν το Σάββατο έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, σε αγροικία, ιδιοκτησία 31χρονου, η οποία βρίσκεται σε περιοχή χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου.

Κατά την έρευνα, η οποία διεξήχθη στην παρουσία του πιο πάνω προσώπου, εντοπίστηκε στην κατοχή 30χρονου φιλικού του προσώπου, το οποίο βρισκόταν εντός της αγροικίας, ένα χειροποίητο τσιγάρο, το οποίο περιείχε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, αναμειγμένη με βιομηχανοποιημένο καπνό, καθώς επίσης και ένας πλαστικός μύλος αλέσεως με ίχνη κάνναβης. Ο 30χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Στη συνέχεια, εντός της αγροικίας εντοπίστηκε ένα πλήρες φυσίγγιο το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο, ενώ η έρευνα επεκτάθηκε και στο εξωτερικό μέρος της αγροικίας, όπου εντοπίστηκε θαμμένο ένα πλαστικό δοχείο, το οποίο περιείχε ένα περίστροφο, δύο πλήρηφυσίγγια, δύο ζυγαριές ακριβείας, ένα μεταλλικό μύλο αλέσεως, μια φωτοβολίδα και ένα εγχειρίδιο για καλλιέργεια φυτών κάνναβης.

Ο 31χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζουν τις εξετάσεις.