Τον Δήμο Σωτήρας επισκέφθηκε ο Λιβάνιος Πρέσβης

a3 6 Ειδήσεις
a3 20 Ειδήσεις

Τον Δήμο Σωτήρας είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την περασμένη εβδομάδα (22/10) ο Πρέσβης του Λιβάνου στην Κύπρο, δόκτωρ Youssef Sadaka. Ο κύριος Sadaka συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σωτήρας στο παραλιακό εστιατόριο του Δήμου Σωτήρας στην Αγία Θέκλα, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν τις σχέσεις του Λιβάνου με την Κύπρο, τις επενδύσεις στην περιοχή, την προσέλκυση τουριστών αλλά και τους Πολιτικούς Γάμους, αφού η γειτονική χώρα αποτελεί μια σημαντική αγορά στην Κύπρο, όσον αφορά τις γαμήλιες τελετές.

Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Δήμαρχος Σωτήρας ανέφερε πως η συνάντηση με τον Λιβάνιο πρέσβη ήταν αρκετά εποικοδομητική, αφού επέδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για την γοργή και ποιοτική ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Σωτήρας. «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συνάντηση, δήλωσε ο κύριος Τάκκας, αφού οι σχέσεις μας με τον Λίβανο βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Βλέπουμε τεράστιες ευκαιρίες να ανοίγονται στη σχέση μας αυτή, και περισσότερο αφορούν την αγορά ακινήτων, τις επενδύσεις στην περιοχή μας, τον τουρισμό αλλά και τους Πολιτικούς Γάμους. Σκοπεύουμε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις δυνατότητες και σήμερα εγκαινιάζουμε μια σχέση φιλίας με τον Λίβανο, που θα συνεχιστεί και θα ενδυναμωθεί κατά τα επόμενα χρόνια».

Ακολούθως, ο πρέσβης του Λιβάνου, κατόπιν πρόσκλησης του ΤΕΒΕΑ, παρακάθισε σε σύσκεψη με το Τουριστικό, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου στο Δημοτικό Μέγαρο Σωτήρας, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα στην παρουσία επιχειρηματιών και τοπικών αρχόντων της επαρχίας.

a1 22 Ειδήσεις

a2 8 Ειδήσεις

a4 3 Ειδήσεις

SotiraNews