Επανακαταμέτρηση για Λεμεσό – Αμμοχώστο θα ζητήσει το ΑΚΕΛ

CEB1 118 ΑΚΕΛ, Δήμος Αμμοχώστου, Δήμος Λεμεσού, Εκλογές 2016
CEB1 901 ΑΚΕΛ, Δήμος Αμμοχώστου, Δήμος Λεμεσού, Εκλογές 2016

Την πρόθεση του ΑΚΕΛ αλλά και πολιτών για επανακαταμέτρηση των ψήφων, των πρόσφατων δημοτικών εκλογών, στους Δήμους Λεμεσού και Αμμοχώστου, επιβεβαίωσε χθες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Γιώργος Λουκαΐδης. Σε δηλώσεις στη Λεμεσό και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Λουκαΐδης είπε πως “αυτή είναι η πρόθεση, να ζητηθεί η επανακαταμέτρηση των ψήφων σε αυτές τις περιπτώσεις, που όπως γνωρίζετε στη μια ήταν μόλις εννέα ψήφοι (η διαφορά) και στην άλλη μερικές δεκάδες ψήφοι”.

“Θέλουμε να γίνει επανακαταμέτρηση, πιστεύουμε ότι υπάρχει δυνατότητα να αποφασιστεί επανακαταμέτρηση και ελπίζουμε ότι θα υπάρξει και ένα αποτέλεσμα που θα δικαιώνει αυτή μας την προσπάθεια, έχοντας κατά νουν πως είναι τόσο μικρή η διαφοράμ που μπορεί ένα μικρό και ασήμαντο λάθος που είχε προκύψει, να ανατρέψει και το τελικό αποτέλεσμα”, συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση πότε αναμένεται αυτό να γίνει, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ απάντησε “θα γίνουν οι νενομισμένες διαδικασίες με προσφυγή στο Εκλογοδικείο”, ενώ κληθείς να αναφέρει κατά πόσον υπάρχει σύμφωνη γνώμη των δυο υποψηφίων Δημάρχων, ξεκαθάρισε πως αυτή η πρωτοβουλία γίνεται από πλευράς ΑΚΕΛ και πολιτών που στήριξαν την υποψηφιότητά τους.

Πηγή: sigmalive.com