Υπευθυνότητα και ηθική ζητεί ο ΠΑΣΙΚΑ στην Αγία Νάπα

CEB1 55 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Να προσφέρεται αλκοόλ αλλά με υπευθυνότητα και ηθική στα νυκτερινά κέντρα δήλωσε ο Φάνος Λεβέντης Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ) αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στην Αγιά Νάπα.

CEB1 1976 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Ερωτηθείς σχετικά ο Φάνος Λεβέντης ανέφερε πως οι επιχειρηματίες στην Αγία Νάπα θεωρούν το «Bar Crawling» ως αντιστάθμισμα με το οποίο μπορούν να «αλιεύουν» τους τουρίστες σε συγκεκριμένα σημεία.

«Δεν είναι παράνομος ο τρόπος προσέλκυσης τουρισμού από τους επιχειρηματίες, όμως θα πρέπει να γίνεται σεβαστός ο δεοντολογικός κώδικας και να προσφέρουν αλκοόλ με μέτρο ώστε να αποφεύγονται τα έκτροπα» δήλωσε.

Όπως εξήγησε, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΚΟΤ Άγγελο Λοίζου στις 22.07.2015 όπου τέθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τη Βιομηχανία και συζητήθηκαν οι καταλληλότεροι τρόποι για την αντιμετώπιση τους.

Δέσμευση και των δύο πλευρών ήταν ότι θα κάνουν όποιες ενέργειες χρειάζεται από κοινού ώστε να επιλυθούν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η τουριστική βιομηχανία.

Το επόμενο βήμα πρόσθεσε, είναι να διευθετηθεί συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο καθώς και με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου.

Τέλος, ο Φάνος Λεβέντης, διευκρίνισε πως ο ΠΑΣΙΚΑ δεν είναι σε θέση να λάβει μέτρα για το θέμα του «Bar Crawling» αλλά αν ζητηθεί βοήθεια από τον Σύνδεσμο μπορεί να συμβάλει με το να δώσει συμβουλές και να ενημερώσει τους επιχειρηματίες.