Επικίνδυνες κακοτεχνίες στους δρόμους του Αυγόρου

A 10 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Δεν τελειώνει το εφιαλτικό θρίλερ με τις συνεχείς καθιζήσεις δρόμων και πεζοδρομίων στην κοινότητα Αυγόρου λόγω κακοτεχνιών στο αποχετευτικό δίκτυο της κοινότητας. Θρίλερ που άρχισε προ τετραετίας και ταλαιπωρεί αφάνταστα τους κατοίκους του χωριού.

A 10 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου σημειώθηκε ακόμη ένα επεισόδιο στο θρίλερ, προκαλώντας έκρηξη οργής στον κόσμο αλλά και στον κοινοτάρχη Αυγόρου, Παναγιώτη Μιχαηλά.

Ήταν νωρίς το πρωί, όταν στη λεωφόρο Αμμοχώστου (που οδηγεί στο Φρέναρος), υποχώρησε το οδόστρωμα σε σημείο του δρόμου από όπου πέρασε σωλήνα του αποχετευτικού και το οποίο στη συνέχεια επικαλύφθηκε από κράχερα και άσφαλτο.

Αρχικά πρόλαβε να περάσει ένα λεωφορείο, αλλά στη συνέχεια τρία ιδιωτικά οχήματα έπεσαν μέσα στη μεγάλη οπή που ανοίχθηκε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να υποστούν διάφορες ζημιές εκατοντάδων ευρώ, σε ελαστικά, ζάντες, μπίλιες και άλλα μέρη.

Σε δηλώσεις του ο κοινοτάρχης Παναγιώτης Μιχαηλάς τόνισε ότι όλοι οι οδηγοί που υπέστησαν την άσχημη εμπειρία να υποχωρήσει ο δρόμος ενώ οδηγούσαν αμέριμνοι και να υποστούν ζημιές θα αποζημιωθούν από τις ασφάλειές τους, οι οποίες στη συνέχεια θα έρθουν σε επαφή με το Τμήμα Υδάτων, το οποίο είναι ο νομικός υπεύθυνος για αυτό το ζήτημα.

Όσον αφορά στο ευρύτερο θέμα της αποκατάστασης των κακοτεχνιών, ο κ. Μιχαηλάς ανέφερε ότι πολύ σύντομα το Τμήμα Υδάτων θα υποβάλει τις τελικές του προτάσεις προς την κοινότητα.

Πηγή: Φιλελεύθερος