Στη λευκή ισοπαλία έμεινε ο Ονήσιλος

Με τις αναμετρήσεις της έκτης αγωνιστικής συνεχίστηκε το απόγευμα η δράση του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Ο Ονήσιλος δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο στη Σωτήρα απένταντι στην Ομόνοια Αραδίππου, παρά τις ευκαιρίες που έχασε ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Η λευκή ισοπαλία έδωσε ένα βαθμό στην ομάδα μας που βρίσκεται τώρα στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς.

ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς-Άρης 1-0
Ο Άρης στη σημερινή έξοδο του στην Κυπερούντα γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα από την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, που εδώ και πέντε αγωνιστικές διατηρείται αήττητη και έφτασε τον Άρη στους 13 βαθμούς. Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα πέτυχε ο προπονητής και παίκτης της ΑΠΕΠ Μάριος Νεοφύτου. Στο 73’ μπήκε και στο 76’ πέτυχε το 1-0 που χάρισε τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

ΑΕΚ Κουκλιών-ΑΕΖ 4-0
Αλάνθαστη στα Κούκλια η νεοφώτιστη ΑΕΚ. Το συγκρότημα του Φάμπιο Μπούϊς σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια μετρά ισάριθμες νίκες. Η ΑΕΚ νίκησε την ΑΕΖ με το επιβλητικό 4-0 και έφτασε στους δεκατρείς βαθμούς και οδηγεί την κούρσα. Η σημερινή ήταν η πρώτη ήττα για την ΑΕΖ μετά την πρεμιέρα. Η τοπική ομάδα ξεκίνησε επιθετικά και πριν συμπληρωθούν επτά λεπτά αγώνα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 6’ ο Πίντο πέτυχε το και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πικραμένος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ ο Παουλίνιο πέτυχε το 3-0 και στο 73’ ο Σταμάτης Πάντος διαμόρφωσε το 4-0.

Ακρίτας Χλώρακας-Ν&Σ Ερήμης 0-1
Στη Χλώρακα ο Ν&Σ Ερήμης νίκησε με 1-0 τον Ακρίτα από γκολ που σημείωσε στο 5’ ο Ραφαήλ Γιαγκουδάκης. Ο Ακρίτας ακόμη δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης, πρώτη εκτός έδρας επιτυχία για Ν&Σ Ερήμης που έφτασε στους οκτώ βαθμούς.

ΠΑΕΕΚ-Αναγέννηση Δερύνειας 0-1
Εκτός έδρας νίκη και για την Αναγέννηση Δερύνειας, που έφτασε στους δέκα βαθμούς. Από γκολ του Γουέσλεμ στο 30’ κέρδισε την ΠΑΕΕΚ με 1-0. Η προσφυγική ομάδα σε έξι αγωνιστικές πήρε μόνο ένα βαθμό, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος από τον Οθέλλο.

Οθέλλος Αθηένου-Εθνικός Άσσιας 1-0
Στην Αθηένου ο Οθέλλος πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη (1-0) σε βάρος του Εθνικού Άσσιας. Το γκολ του Κολέζνικοφ στο 66’ ήταν αρκετό για να του χαρίσει την πολύτιμη νίκη.

Φινάλε την Κυριακή
Ερμής Αραδίππου-Χαλκάνορας (15:30)
Ο Ερμής μετά την ήττα στο Ζακάκι από την ΑΕΖ επιστρέφει στην Αραδίππου για να αντιμετωπίσει αύριο τον Χαλκάνορα. Όπως είναι γνωστό στον πάγκο του Ερμή θα βρίσκεται ο Νίκος Παναγιώτου που μετά τις επίσημες υποχρεώσεις στην Αυστρία, αποχώρησε από την Εθνική Παίδων U-17.

SotiraNews/ΚΟΠ

Ροη Ειδησεων

Θεόδωρος Πυρίλλης: “Δε χρωστάω τίποτα σε κανένα κόμμα” (ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης καλεσμένος στην εκπομπή Famagusta Talks με τη Γαβριέλλα Ζάρτηλα. Μιλάει…

18 Μαΐου, 2024

Κουμής: Εντός των στόχων μας τα στατιστικά στοιχεία των αφίξεων

Τα στατιστικά στοιχεία αφίξεων του πρώτου τετραμήνου του 2024 καταδεικνύουν ότι είμαστε μέσα στους στόχους…

17 Μαΐου, 2024

Κιβωτός του Κόσμου: Ξεκίνησε η δίκη του πατέρα Αντώνιου για τις κακοποιήσεις παιδιών

Με την κατάθεση της Σαμάνθας Στρατιδάκη, η οποία είναι ειδική επιστήμονας στον Συνήγορο του Πολίτη…

17 Μαΐου, 2024

Υπουργός Εσωτερικών: «Ταύτιση απόψεων στην Υπουργική»

Από τη σημερινή συζήτηση καταγράφεται η ταύτιση απόψεων σε σχέση με την πρωτοβουλία της Κυπριακής…

17 Μαΐου, 2024

H ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τα απειλητικά email στα σχολεία

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), ενημερώνει ότι μεγάλος αριθμός δημόσιων σχολείων στην Κύπρο…

17 Μαΐου, 2024

Νεκρή 77χρονη στην άσφαλτο – Την εγκατέλειψε ο οδηγός

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 6:00 το πρωί σήμερα στην Κοκκινοτριμιθιά,…

17 Μαΐου, 2024