Στον Αγ.Γεώργιο στο Παραλίμνι τα λείψανα της Αγίας Ειρήνης

a 47 Αστυνομία, Νέα Αμμοχώστου
a 182 Αστυνομία, Νέα Αμμοχώστου

Με αφορμή την ονομαστική εορτή της Αγίας Ειρήνης, η οποία εορτάζεται την Παρασκευή 5 Μαΐου, τα λέιψανα της Αγίας Ειρήνης θα μεταφερθούν στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, όπου και θα παραμείνουν μέχρι και τις 10 Μαΐου για προσκύνημα.

Στον Άγιο Γεώργιο Παραλιμνίου θα μεταφερθεί από σήμερα το απόγευμα και η καρά του Αγίου Επιφανίου, προστάτη της Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, τον οποίο γιορτάζουμε στις 12 Μαΐου.

Η επίσημη υποδοχή της κάρας, αλλά και των λειψάνων, θα γίνει το απόγευμα τις Πέμπτης στις 18.30 στον ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, από τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, Βασίλειο, στη συνοδεία της Φιλαρμονικής της Αστυνομίας.

Θα ακολουθήσει εσπερινός αλλά και λιτανεία, ενώ από αύριο Παρασκευή μέχρι και τις 10 Μαΐου, το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί τον ναό Αγίου Γεωργίου για προσκύνημα, μεταξύ των ωρών 07.00-20.00.

Γιορτάζει η Αστυνομία

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου και τα μέλη της Διεύθυνσης, διοργανώνουν την Πέμπτη 4 Μαΐου, 2017 και ώρα 1830, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, τη

Στον πανηγυρικό εσπερινό θα χοροστατήσει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας-Αμμοχώστου κ.κ. Βασίλειος.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης:
4/5/17:

  • 18:25: Υποδοχή τίμιας κάρας της Αγίας Ειρήνης με την συνοδεία της Φιλαρμονικής της Αστυνομίας
  • 18:30:Τέλεση Εσπερινού και Μνημοσύνου Πεσόντων και Αποβιωσάντων Αστυνομικών.
  • 19:30: Λιτανεία της εικόνας και των Ιερών Λειψάνων της Αγίας Ειρήνης, με την συνοδεία της Φιλαρμονικής της Αστυνομίας, στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου.
  • 20:15: Μικρή Δεξίωση για τα μέλη και τους παρευρισκόμενους στην Πλατεία Μητροπόλεως στο Παραλίμνι.

5/5/17:

  • 08:00: Εκκλησιασμός μελών στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου/

SotiraNews