Τον απήγαγαν, τον ξυλοφόρτωσαν και τον εγκατέλειψαν

a 336 Ειδήσεις
a 7830 Ειδήσεις

Τον απήγαγαν, την πήγαν σε άγνωστη τοποθεσία, το ξυλοκόπησαν και μετά τον εγκατέλειψαν σε ανοικτό χώρο στο Στρόβολο. Ο λόγος για 30χρονο Πακιστανό, ο οποίος εντοπίστηκε από μέλη της αστυνομίας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας… 

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απαγωγής και επίθεσης με πραγματική σωματική βλάβη, αδικήματα που διαπράχθηκαν χθες στη Λευκωσία εναντίον 30χρονου Πακιστανού, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, γύρω στις 7.30 χθες το απόγευμα, κι ενώ ο 30χρονος βρισκόταν έξω από περίπτερο στη Λευκωσία, τον προσέγγισαν δύο αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν πέντε πρόσωπα, πακιστανικής καταγωγής.

Τα εν λόγω πρόσωπα, αφού αποβιβάστηκαν, επιτέθηκαν στον 30χρονο κτυπώντας τον με λοστό στο κεφάλι και στη συνέχεια αφού τον έβαλαν σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα, αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα άγνωστα πρόσωπα μετέφεραν τον 30χρονο σε άγνωστη τοποθεσία, στην οποία αφίχθηκε και τρίτο αυτοκίνητο, όπου του επιτέθηκαν εκ νέου δέκα συνολικά πρόσωπα, όλοι ομοεθνείς του, και αφού τον κτύπησαν τον έβαλαν ξανά στο αυτοκίνητο, όπου και τον εγκατέλειψαν σε ανοικτό χώρο, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, στο Στρόβολο.

Με τη βοήθεια διερχόμενου οδηγού έγινε κατορθωτή η επικοινωνία με την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν τον 30χρονο.

Ακολούθως, μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου αφού εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό, διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα ινιακής περιοχής και πολλαπλές ερυθρότητες.

Ο 30χρονος κατονόμασε δύο πρόσωπα, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και αναζητούνται.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων