Πως πουλάνε τα κατεχόμενα

ΕιδήσειςΤης Μαρίας Λούβαρη

«Έχουμε εμπειρία και ειδίκευση στα ταξιδιωτικά πακέτα προς την Βόρεια Κύπρο». Με αυτό το μότο σε καλωσορίζει το βρετανικό ταξιδιωτικό γραφείο Direct Traveller, το οποίο προσφέρει με μαεστρία ολοκληρωμένα πακέτα ταξιδίων από την Βρετανία προς τα κατεχόμενα… 

Στις διαδικτυακές κρατήσεις που προσφέρει η εταιρεία, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει μεταξύ οποιουδήποτε σχεδόν αγγλικού αεροδρομίου με προορισμό την Αμμόχωστο, την Κερύνεια, το Μπέλλα Πάις… Με 349 στερλίνες μπορεί να περάσει εφτά μέρες σε ξενοδοχείο δίπλα από την θάλασσα, νιώθοντας την ασφάλεια που του εγγυώνται, αλλά και την γαλήνη που του πωλούν με τα εξαιρετικά επικοινωνιακά και προσεγμένα προωθητικά φιλμάκια.

Η Direct Traveller είναι 77η στην λίστα Sunday Times – Virgin Fast Track 100,
των πιο γρήγορα αναπτυσσόμενων εταιρειών της Μεγάλης Βρετανίας, μεταξύ δύο εκατομμυρίων εταιρειών, ενώ όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της, είναι «αναγνωρισμένη» ως η πρωτοπόρος εταιρεία στην Αγγλία στα ταξίδια προς τη Βόρεια Κύπρο. Η εταιρεία διακηρύσσει επιπλέον πως είναι αφοσιωμένη στην «ηθική τιμολόγηση»!

Και όλα αυτά τα προσφέρει εδρεύοντας σε ένα κράτος μέλος της ΕΕ! Αποτελεί, ακόμη μία από τις πολλές εταιρείες που προσφέρουν αυτού του είδους υπηρεσίες.

Στην ιστοσελίδα της http://www.directtraveller.com/ μπορεί να «θαυμάσει» κανείς την γκάμα των πακέτων της, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί μπορεί κανείς να «απολαύσει» και την διαφημιστική της εκστρατεία:

Πηγή: inbusiness