Φιλική νίκη με την Αγία Νάπα – Επιστρέφει ο Χάρης Λοϊζου

a 163
a 3953

Δεν έχασε την ευκαιρία ο Ονήσιλος και με το άκουσμα της είδησης πως ο Χάρης Λοΐζου αποτελεί παρελθόν από τον Ερμή, έτρεξε και συμφώνησε μαζί του για συμβόλαιο συνεργασίας για τη νέα σεζόν.

Ο 30χρονος Κύπριος μέσος μπορεί να μη βρισκόταν στις αρχικές επιλογές του προπονητή των «φτεροπόδαρων», όμως το αφεντικό της ομάδας της Σωτήρας, Νίκος Νικολάου, έχει αντίθετη άποψη, γι’ αυτό και εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Ονήσιλος «καραδοκεί» και για άλλους παίκτες που θ’ αποτελέσουν παρελθόν από ομάδες Α’ Κατηγορίας.

Εν τω μεταξύ, άρχισαν εδώ και μία εβδομάδα οι προπονήσεις των ομάδων U15, U17 και U21, υπό την καθοδήγηση των προπονητών, Χριστοφή Κάστανου, Νίκου Νικολάου και Χριστόφορου Φελλά. Οι ενδιαφερόμενοι οποιασδήποτε ηλικίας μπορούν να επικοινωνήσουν με τους προπονητές για εγγραφή. Οι νέοι μας που στην περσινή περίοδο με τον Χριστόφορο Φελλά αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα με αρκετή επιτυχία φιλοδοξούν και φέτος για μια καλύτερη πορεία. Οι νέοι μας θα αγωνίζονται στην Β΄ κατηγορία του πρωταθλήματος με την συμμετοχή 14 ομάδων συμπεριλαμβανομένων των ομάδων πρώτης κατηγορίας που υποβιβάστηκαν και της Γ΄ κατηγορίας που ανέβηκαν στην Β΄ κατηγορία. Ένα νέο πρωτάθλημα το οποίο δεν συμβιβάζεται με τις ομάδες αντρών και την κατάταξή τους που έχουν στο πρωτάθλημα. Επίσης ξεκίνημα έχουμε και για τις ομάδες U15-17 και ακαδημιών υπό την καθοδήγηση των προπονητών Χριστοφή Κάστανου και Νίκου Νικολάου.

Φιλική νίκη επί της Αγίας Νάπας
Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη χθες (Σάββατο 10/8) στο βοηθητικό στάδιο της Αγίας Νάπας η ομάδα μας κατάφερε να επιβληθεί των “πορτοκαλί” με 1-0. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μανώλης Μανώλη.