Ανοίγει ξανά η υπόθεση της δολοφονίας Χατζηκωστή

CEB1 41 Αστυνομία, Έγκλημα, Ειδήσεις
Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης της δολοφονίας του Διευθύνοντος Συμβούλου του Εκδοτικού Οίκου «Δίας», Άντη Χατζηκωστή, αφού αύριο αρχίζει η διαδικασία για εξέταση της έφεσης της καταδικαστικής απόφασης εναντίον των καταδικασθέντων Έλενα Σκορδέλη, Τάσου Κρασοπούλη, Γρηγόρη Ξενοφώντος και Ανδρέα Γρηγορίου.

CEB1 1522 Αστυνομία, Έγκλημα, Ειδήσεις

Μετά από δύο αναβολές, που έχουν πάρει συνήγοροι υπεράσπισης και Κατηγορούσα Αρχή, η διαδικασία ορίστηκε ξανά για αύριο και μεθαύριο, στις 09:30.

Η διαδικασία ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, ωστόσο, η Κατηγορούσα Αρχή ζήτησε από το δικαστήριο παράταση χρόνου, ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα για τη διαδικασία της αγόρευσης.

Ακολούθως, στις 8 του περασμένου Φεβρουαρίου, με αίτημα του δικηγόρου του Τάσου Κρασοπούλη, Μάριου Γεωργίου, η υπόθεση πήρε ξανά αναβολή.

Το Εφετείο έχει δώσει οδηγίες στους συνηγόρους υπεράσπισης, καθώς και τους εκπροσώπους της Κατηγορούσας Αρχής, όπως ετοιμάσουν γραπτές αγορεύσεις για τις θέσεις τους και να τις υποβάλουν.

Η Έλενα Σκορδέλη, ο Τάσος Κρασοπούλης, ο Γρηγόρης Ξενοφώντος και ο Ανδρέας Γρηγορίου καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη το 2013 από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο για τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή, στις 11 Ιανουαρίου του 2010 έξω από το σπίτι του θύματος.

Πηγή: ΚΥΠΕ