Εκδήλωση – Αφιέρωμα στους Τρεις Ιεράρχες και τα Ελληνικά Γράμματα από Εκκλησία και Δήμο Σωτήρας

DSC 0057

DSC 0057
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Εκδήλωση- Αφιέρωμα στους τρεις Ιεράρχες και στα Ελληνικά Γράμματα από την Εκκλησία και το Δήμο Σωτήρας την περασμένη Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου Σωτήρας… 

Στην εκδήλωση, κύριος ομιλητής ήταν ο Δρ. Μιχάλης Λοιζίδης Α’ Λειτουργός Εκπαίδευσης – Επαρχιακός Επιθεωρητής Λάρνακας–Αμμοχώστου. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Αμμοχώστου–Κωνσταντίας κ.κ. Βασίλειος, ο Αιδεσιμότατος Πρωτοπρεσβύτερος Πατήρ Γεώργιος Ιωάννου και ο Δήμαρχος Σωτήρας κ. Γεώργιος Τακκας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε Ύμνους από την ακολουθία των Τριών Ιεραρχών από τους Ιεροψάλτες της Εκκλησίας της Σωτήρας, ποιήματα για την Παιδεία, τους Δασκάλους και τους Γονείς, από τις Κατηχητικές Συνάξεις Σωτήρας και τραγούδια από την Χορωδία του Δήμου Σωτήρας.

Στο τέλος έγινε η βράβευση των άριστων μαθητών Μέσης Εκπαίδευσης για την σχολική χρονιά 2010-2011, και των διακριθέντων σε σχολικούς διαγωνισμούς, αθλητικές διοργανώσεις και διεθνείς διακρίσεις. Οι πλακέτες ήταν χορηγία του Δήμου Σωτήρας και τα βιβλία από την Εκκλησία Σωτήρας.