Από τη λίμνη Παραλιμνίου αρχίζει το Παγκύπριο Πρωτάθλημα μοτοκρός

CEB11 1 Λίμνη Παραλιμνίου, Μοτοσυκλέτα, Νέα Αμμοχώστου
CEB11 Λίμνη Παραλιμνίου, Μοτοσυκλέτα, Νέα Αμμοχώστου

Από τη λίμνη Παραλιμνίου αρχίζει την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motorcross.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τη Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Αμμοχώστου και εντάσσεται σοτ καλεντάρι του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας.

CEA3CF84CEB9CEB3CEBCCEB9CEBFCC81CF84CF85CF80CEBF2017 09 142C19.33.14 Λίμνη Παραλιμνίου, Μοτοσυκλέτα, Νέα Αμμοχώστου

Η πρώτη αγωνιστική συνάντηση θα γίνει στις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις αγώνων μοτοκρός λίμνης στο Παραλίμνι, την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017. Ο αγώνας αρχίζει στις 10:00 π.μ. και θα διαρκέσει μέχρι και τις 15:00 μ.μ.

Όλα τα μεγάλα ονόματα του κυπριακού μοτοκρός θα δώσουν το παρόν τους για τη διεκδίκηση των πρώτων βαθμών του πρωταθλήματος που θα τους δώσει τη βάση και τη δύναμη να ακολουθήσουν το πρωτάθλημα μέχρι την κατάκτηση του.

Η οργανωτική επιτροπή και τα μέλη της λέσχης κάνουν ότι είναι δυνατόν οι αθλητές και θεατές να απολαύσουν τον αγώνα και τη μέρα τους. Η λέσχη έχει ολοκληρώσει τη κερκίδα χωρητικότητας 300 θεατών η οποία έχει 100% θέαση του αγωνιστικού χώρου ώστε οι θεατές να απολαύσουν τις μάχες των αναβατών.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του αθλητικού κανονισμού των παραρτημάτων του, τον πειθαρχικό κώδικα αγώνων μοτοσικλέτας της Κυπριακής ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας.

Οι κατηγορίες που λαμβάνουν μέρος σύμφωνα με τη προκήρυξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας είναι οι MX1, MX2, MX3, MX3OVER, MX4, MX85, MX65 και MXVET.

Πηγή: ActionSports