Γιώργος Τάκκας, “Η Σωτήρα αλλάζει”

takkas3 Ειδήσεις, Εκλογές 2011, Νέα Αμμοχώστου
takkas3 Ειδήσεις, Εκλογές 2011, Νέα Αμμοχώστου

Το SotiraNews σας παρουσιάζει το προφίλ των δύο μονομάχων. Γιώργος Τάκκας: Η Σωτήρα αλλάζει… “Με την πρόσφατη απόφασή μας για την αναβάθμιση της κοινότητάς μας σε Δήμο, κάναμε ένα μεγάλο βήμα προς την κατεύθυνση της εξέλιξης και της προόδου της τοπικής μας κοινωνίας. Οι ανάγκες και ο τρόπος διοίκησης της Σωτήρας αλλάζουν ριζικά δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες αλλά και υποχρεώσεις για όλους μας.

Γι’ αυτό η εκλογική αναμέτρηση της 18ης Δεκεμβρίου είναι ίσως η σημαντικότερη για την κοινωνία της Σωτήρας. Γιατί στις επικείμενες εκλογές δεν ψηφίζουμε πλέον κοινοτάρχη. Ψηφίζουμε δήμαρχο, ο οποίος πρέπει να διαθέτει τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τη διεκδικητικότητα για να μας εκπροσωπήσει επάξια και αποτελεσματικά, απέναντι στην κεντρική κυβέρνηση, στην Ένωση Δήμων, αλλά και στις Βρυξέλλες, από όπου πλέον θα αναζητήσουμε κοινοτικά κονδύλια ανάπτυξης.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην ξεκινήσουμε σωστά. Το εγχείρημα το οποίο καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας είναι δύσκολο και οφείλουμε, από την πρώτη κιόλας μέρα, να θέσουμε γερές βάσεις.

Το πρώτο δημοτικό συμβούλιο θα κληθεί να καταρτίσει ένα πενταετές επιχειρησιακό σχέδιο δράσης, το οποίο θα καθορίζει τα έργα με προτεραιότητα, τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις που χρειάζονται για οικονομική ανάπτυξη της Σωτήρας και ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των δημοτών της, στα πλαίσια ενός σωστού οικονομικού και κοινωνικού προγραμματισμού.

Με τρόπο συστηματικό και οργανωμένο, με βήματα σταθερά και σίγουρα, το πρώτο δημοτικό συμβούλιο θα δώσει πνοή στην ανάπτυξη του δήμου. Με σκληρή δουλειά και συλλογική προσπάθεια, θα πετύχουμε το όραμά μας για μια νέα Σωτήρα, για την οποία θα είμαστε περήφανοι κι εμείς και τα παιδιά μας.

Η διοίκηση του νέου μας Δήμου θα στηρίζεται στους πυλώνες της δικαιοσύνης, της ευθύνης, της αξιοκρατίας και του σεβασμού στον κάθε πολίτη.

Έχοντας υπηρετήσει την κοινότητά μας για μια δεκαπενταετία, πιστεύω ότι έχω τις γνώσεις, τις ικανότητες και τις εμπειρίες για να ηγηθώ της προσπάθειας που καταβάλλουμε όλοι μαζί για να οδηγήσουμε τη Σωτήρα στη νέα εποχή.”