Πολίτες συνέλαβαν διαρρήκτη

a 192 Ειδήσεις
a 6320 Ειδήσεις

Συνελήφθη με τα κλοπιμαία στα χέρια

Άνδρας, 42 χρόνων από το Γέρι ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία τα τελευταία δύο χρόνια για σωρεία διαρρήξεων και κλοπών στην πόλη και την επαρχία Λάρνακας, συνελήφθη χθες μέρα μεσημέρι από γείτονες όταν τον αντιλήφθηκαν να βγαίνει από σπίτι κρατώντας στα χέρια του κουτί που περιείχε χρυσαφικά και τιμαλφή αξίας 1,350 ευρώ… 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη μια χθες το μεσημέρι τρεις γείτονες είδαν έναν άγνωστο να βγαίνει από σπίτι στο Κίτι κρατώντας ένα κουτί.

Η συμπεριφορά του άγνωστου κίνησε την περιέργεια των γειτόνων οι οποίοι τον καταδίωξαν και όταν τον ανέκοψαν, πήραν το κουτί, το άνοιξαν και είδαν ότι μέσα περιείχε χρυσαφικά και τιμαλφή αξίας 1,350 ευρώ.

Στην περιοχή έφθασε και η ιδιοκτήτρια της οικίας η οποία αναγνώρισε τα όσα υπήρχαν στο κουτί ως δικά της αντικείμενα τα οποία είχαν κλαπεί από το σπίτι της.

Ο ύποπτος που απασχόλησε πάρα πολλές φορές την Αστυνομία και καταζητείται τα τελευταία δύο χρόνια για σωρεία διαρρήξεων και κλοπών στην πόλη και επαρχία Λάρνακας, αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής του.