Νοσοκομείο Παραλιμνίου: Νιγηριανός χειρουργήθηκε και έδωσε πλαστά στοιχεία

a 12 Ειδήσεις
Υποθέσεις παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, εξασφάλιση πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις και πλαστοπροσωπία εναντίον άνδρα 31 χρόνων, από τη Νιγηρία, διερευνά η Αστυνομία στην Αμμόχωστο.

a 1030 Ειδήσεις

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γραμματειακός λειτουργός του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου κατήγγειλε στο ΤΑΕ ότι την 01/10/2015 παρουσιάστηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, άγνωστος αλλοδαπός για νοσηλεία.

Ο αλλοδαπός υποβλήθηκε αμέσως σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μέχρι τις 07/10/2015 με το κόστος της νοσηλείας του να ανέρχεται στις τρεις χιλιάδες και 17 ευρώ.

Ωστόσο διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία που ο άγνωστος έδωσε στο Νοσοκομείο κατά την εισαγωγή του ήταν ψευδή. Λίγο πριν τη μία χθες το μεσημέρι συνελήφθη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στη Δημοκρατία.

Ανακρινόμενος προέβηκε σε θεληματική κατάθεση και παραδέχθηκε ότι αυτός παρουσιάστηκε την 01/10/2015 στο νοσοκομείο και έδωσε ψευδή στοιχεία γιατί ήταν παράνομος στην Κύπρο και δεν είχε κάρτα νοσηλείας.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Πηγή: ΚΥΠΕ