Έξι κατηγορίες βιασμού κατά του αναισθησιολόγου από το Παραλίμνι

a 234 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 6723 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα η ακρόαση της υπόθεση του 43χρονου αναισθησιολόγου-βελονιστή από το Παραλίμνι, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση δύο γυναικών. Η δίκη επρόκειτο να αρχίσει χθες ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, το οποίο συνήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρνακας, ωστόσο αναβλήθηκε μετά από κοινή αίτηση του δημόσιου κατήγορου Νίκου Δημητρίου και του συνήγορου υπεράσπισης Ευστάθιου Ευσταθίου…

Συγκεκριμένα ζήτησαν όπως η δίκη αναβληθεί προκειμένου ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας ενώπιον του Κακουργιοδικείου να καταθέσει τα σχετικά τεκμήρια της υπόθεσης τα οποία έχουν συγκεντρωθεί κατά την πολύμηνη διερεύνησή της. Πρόκειται για τεκμήρια τεχνικής φύσεως τα οποία συγκεντρώθηκαν στο ιατρείο του αναισθησιολόγου και αφορούν τη διερεύνηση των παραπόνων των δύο γυναικών πελάτισσών του.

Ο 43χρονος αναισθησιολόγου-βελονιστή αντιμετωπίζει έξι κατηγορίες βιασμού σε διαφορετικές ημερομηνίες με τις ίδιες παραπονούμενες, μια κατηγορία για άσεμνη επίθεση, μια κατηγορία για κυκλοφορία απαγορευμένων φαρμάκων, έξι κατηγορίες για παράνομη περιαγωγή σε νάρκωση με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και έξι κατηγορίες για σεξουαλική εκμετάλλευση.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες αυτές όταν απαγγέλθηκαν εναντίον του πριν ένα μήνα. Στο κατηγορητήριο αναγράφονται 64 μάρτυρες κατηγορίας. Μετά τη σημερινή διαδικασία η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 23 ή 24 Μαΐου και ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τους ίδιους όρους που του επέβαλε το Κακουργιοδικείο για να διασφαλιστεί η παρουσία του στη δίκη.

Πηγή: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ