Προωθείται στέγαση του Σωματείου Κωφών Λάρνακας-Αμμοχώστου

a 15 Ειδήσεις
a 6497 Ειδήσεις

Συνάντηση Περδίκη με αντιπροσωπεία του Σωματείου και το Δήμαρχο Αραδίππου

Την ελπίδα πως μέσα στις λίγες προσεχείς βδομάδες θα έχει επιλυθεί το πρόβλημα στέγασης του Σωματείου Κωφών Λάρνακας-Αμμοχώστου, εξέφρασε ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Γιώργος Περδίκης… 

Ο κύριος Περδίκης έκανε δηλώσεις μετά τη συνάντηση αντιπροσωπείας του Σωματείου Κωφών, που συνόδευε, με το Δήμαρχο Αραδίππου Ευάγγελο Ευαγγελίδη.

«Το αποτέλεσμα της συνάντησης», είπε ο κ. Περδίκης, «ήταν πάρα πολύ θετικό και γι’ αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κ. Ευαγγελίδη, ο οποίος επέδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία. Θέσαμε ένα συγκεκριμένο σχεδιασμό και πιστεύουμε ότι μέσα σε λίγες βδομάδες το θέμα θα έχει επιλυθεί».

«Ο Δήμαρχος Αραδίππου», πρόσθεσε, «ήταν ο μόνος, ο οποίος επέδειξε ενδιαφέρον στην έκκλησή μας για εξεύρεση χώρου στέγασης του Σωματείου Κωφών Λάρνακας – Αμμοχώστου».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης αναφέρθηκε στη διαχρονική ανθρωποκεντρική συμπεριφορά του Δήμου Αραδίππου.

«Συνεχίζουμε να βοηθούμε μέσα στις δυνατότητές μας οποιεσδήποτε ομάδες μας χρειάζονται», είπε.

«Αυτούς τους ανθρώπους τους γνωρίζουμε, είναι δημότες μας και νοιώθουμε την υποχρέωση να τους βοηθήσουμε αυτή την δύσκολη περίοδο για να στεγαστούν και πρέπει να τους εντάξουμε στην κοινωνία όσο πιο σύντομα μπορούμε. Ελπίζω πολύ σύντομα να βρούμε το χώρο για να στεγαστούν και έτσι να ενταχθούν μέσα στις δραστηριότητες του Δήμου μας», κατέληξε.