Την Κυριακή “Περπατώ-Διεκδικώ με τους Τυφλούς” στην επ. Αμμοχώστου

CEB1 33 Φιλανθρωπικά
CEB1 542 Φιλανθρωπικά

Η Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών μας προσκαλούν να καταστούμε συνοδοιπόροι με τους Κύπριους τυφλούς στο γνήσιο αγώνα που διεξάγουν για κοινωνικοοικονομική καταξίωση, λαμβάνοντας ενεργά μέρος στην πορεία «Περπατώ – Διεκδικώ με τους Τυφλούς» δρόμους κοινωνικής συμμετοχής και ενσωμάτωσης που διοργανώνει η Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών σε συνεργασία με την Παγκύπρια Ένωση Αμφιβληστροειδοπαθών στη Λευκωσία, Λεμεσό και ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Η Πορεία στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή, 2 Απριλίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. Την έναρξη της θα κηρύξει ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Θεοδόσης Τσιόλας στο χώρο στάθμευσης του Play4all και Terannova.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παιανίζει η Συμφωνική Μπάντα «Αρμονία», του Δήμου Παραλιμνίου υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Δημήτρη Μαρκουλλή.

Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος και θα την προσφωνήσουν ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος, οι Δήμαρχοι Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης και Δερύνειας Ανδρέας Καραγιάννης, οι Βουλευτές της επαρχίας Αμμοχώστου και άλλοι επίσημοι.

Η πορεία θα καταλήξει στο προαύλιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμμοχώστου, όπου θα έχει καλλιτεχνικό πρόγραμμα και θα παρατεθεί δεξίωση σε όλους τους πεζοπόρους.

Σε ανακοίνωσή της η Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών αναφέρει: “προσκαλείστε να πάρετε μέρος στην πολύ σημαντική αυτή εκδήλωση των τυφλών της Κύπρου και να πορευθείτε μαζί τους στο δύσκολο αγώνα που διεξάγουν για τον παραμερισμό των εμποδίων συμπεριφοράς και των περιβαλλοντικών εμποδίων που συνιστούν φραγμούς στην πλήρη και αποτελεσματική συμμετοχή τους στην κοινωνία σε ίση βάση με άλλους καθώς και τη διασφάλιση ίσων ευκαιριών, ίσης μεταχείρισης και κοινωνικής αναγνώρισης.”

Πληροφορίες. 23742122

SotiraNews