Τη θέση του δημάρχου Σωτήρας διεκδικεί ο Αδάμος Καΐκκης

a 7 Δημοτικές Εκλογές 2016, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 733 Δημοτικές Εκλογές 2016, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τη δημαρχία Σωτήρας εξήγγειλε σήμερα, με γραπτή ανακοίνωση, ο Αδάμος Καΐκκης, υποσχόμενος ότι θα εργαστεί και θα προσφέρει το άπαν των δυνάμεων του προς όφελος των δημοτών.

Σε γραπτή ανακοίνωση ο κ. Καϊκκης αναφέρει ότι «ανταποκρινόμενος στις ανησυχίες, τις παροτρύνσεις και το κάλεσμα δημοτών, οργανωμένων συνόλων και ύστερα από σοβαρό προβληματισμό» έλαβε την απόφαση όπως στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, διεκδικήσει τη θέση του Δημάρχου Σωτήρας, αφού όπως σημειώνει «η πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησα με σύνεση και όραμα, δεν μου επιτρέπει να αδιαφορήσω σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο».

Προσθέτει ότι η υποψηφιότητα του «είναι ανεξάρτητη και υπερκομματική, μακριά από υπόγειες συναλλαγές και ιδιοτελή συμφέροντα. Η Σωτήρα χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ τους δημότες ενωμένους, αποφασισμένους και απαλλαγμένους από πολιτικές διαφορές και συμφέροντα, για να διεκδικήσουμε ξανά την ανάπτυξη του Δήμου».

Προσθέτει ότι «πέντε χρόνια πειραματισμών ήταν αρκετά για να πείσουν τον κάθε ένα από εμάς, πως ο Δήμος μας δικαιούται κάτι καλύτερο, δικαιούται να βρει ξανά την παλιά του δημιουργική πορεία, μακριά από ερασιτεχνισμούς και παράνομες πράξεις, που όχι μόνο διασπαθίζουν το δημόσιο χρήμα αλλά και εκθέτουν το Δήμο”.

Η απόφασή μου είναι επιλογή ευθύνης, προστίθεται στην ανακοίνωση «γι’αυτό και είμαι διατεθειμένος να εργαστώ και να προσφέρω το άπαν των δυνάμεών μου προς όφελος όλων των πολιτών του Δήμου μας, για να κάνουμε βήματα μπροστά».

SotiraNews