“Ποδηλασία Αγάπης” στη Σωτήρα (photos)

a5 1 Ειδήσεις
a5 9 Ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 29 Μαρτίου η εκδήλωση “Πάμε για Ορθοπεταλιές”, η οποία έγινε στο πλαίσιο σύσφιξης των σχέσεων Αστυνομίας – κοινού και παράλληλα της επιμόρφωσης για τη σωστή χρήση του ποδηλάτου από τα παιδιά της Σωτήρας.

Η εκδήλωση περιελάμβανε ποδηλατοδρομία με συγκεκριμένο δρομολόγιο στην περιοχή Σωτήρας και είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με συμβολική εισφορά για οικονομική ενίσχυση μαθητή.

a6 1 Ειδήσεις

Στην ποδηλατοδρομία έλαβαν μέρος 50 μαθητές από σχολεία του Δήμου Σωτήρας, ενώ πριν την εκκίνηση ο Λοχίας της Αστυνομίας και Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων Γ’ Δημοτικού Σωτήρας, κ. Γιώργος Δημητρίου προέβη σε διάλεξη για την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου, καθώς επίσης παραδόθηκαν κράνη από τον υπεύθυνο οδικής ασφάλειας Αμμοχώστου.

a3 3 Ειδήσεις

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Τμήμα Κοινοτικής Αστυνόμευσης Σωτήρας, με τη συνεργασία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου και του Συνδέσμου Γονέων του Γ’ Δημοτικού Σχολείου Σωτήρας.

a4 1 Ειδήσεις

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης τηρήθηκε μονόλεπτη σιγή εις μνήμη του Ζαχαρία Μανιταρά. Στην ποδηλασία παρευρέθησαν και τα μέλη της οικογένειάς του, ενώ από τους μαθητές έγινε παράδοση του ποσού, του οποίου μαζεύτηκε ως ένδειξη εισφοράς.

a2 3 Ειδήσεις

a1 6 Ειδήσεις

SotiraNews