Άνετη πρόκριση για τη Ρεάλ, με ανατροπή πέρασε η Τσέλσι (βίντεο με όλα τα γκολ)

a 266
a 7756
Παρ’ ολίγον θρίλερ στο Stamford Bridge, όπου η Τσέλσι πήρε την πρόκριση στην παράταση του αγώνα, νικώντας με 4-1 την Νάπολι και ανατρέποντας το 3-1 του Σαν Πάολο. Στην Μαδρίτη η Ρεάλ πέρασε εύκολα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αναμένει την κλήρωση της επόμενης φάσης… 

CHELSEA – NAPOLI 4-1

Μπορεί να μην ήταν πολλοί αυτοί που πίστευαν ότι η Τσέλσι θα πάρει την πρόκριση στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ήττα από την Νάπολι στο «Σαν Πάολο» με σκορ 3-1 στο πρώτο ματς, αλλά τελικά οι “μπλε” επικράτησαν με 4-1 των Ιταλών στην παράταση (3-1 κανονική διάρκεια) και έδειξαν ότι μπορούν να φτάσουν ψηλά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ραμίρες έκανε την σέντρα «ξυραφιά» στην περιοχή της Νάπολι και ο Ντρογκμπά πετάχτηκε με κεφαλιά και έκανε το 1-0. Από εκείνο το σημείο και μετά τη Τσέλσι πάτησε… γκάζι.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ιδανικά για την Τσέλσι. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η άλλη… παλιοσειρά των «μπλε», Τζον Τέρι σηκώθηκε μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά νίκησε τον Ντε Σανκτίς για το 2-0.

Αμέσως μετά όμως η Νάπολι βγήκε μπροστά και στο 55΄δικαιώθηκε. Ο Ινλέρ κοντρόλαρε έξοχα έξω από την περιοχή και με εκπληκτικό σουτ νίκησε τον Τσεχ για το 2-1, αλλάζοντας και πάλι τα δεδομένα της πρόκρισης.

Στο 73΄ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για χέρι του Ζουνίγκα στην περιοχή. Στο 74΄ο Λαμπάρντ εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 3-1. Η Νάπολι το κυνήγησε ξανά…

Ο Λαβέτσι στο 82΄δεν πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά μετά την σέντρα του Χάμσικ και έτσι το 3-1 έμεινε μέχρι το τέλος και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Το ματς έφτασε στην παράταση και στο 105΄ο Ιβάνοβιτς έδωσε ξανά προβάδισμα στην Τσέλσι. Μετά το γύρισμα του Ντρογκμπά ο Σέρβος έπιασε το σουτ μέσα στην περιοχή και νίκησε τον Ντε Σάνκτις για το 4-1.

szólj hozzá: Chelse avs Napoli 1:0 Drogba

szólj hozzá: Chelsea vs Napoli 2:0 Terry

szólj hozzá: Chelsea vs Napoli 2:1 Inler

szólj hozzá: Chelsea vs Napoli 3:1 Lampard


Chelsea – Napoli (4:1) Ivanović / OMGSPORT.RU από OMGSPORT

REAL MADRID – CSSKA Moscow 4-1

Μια εύκολη πρόκριση πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε άνετα με 4-1 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δύο γκολ σημείωσε ο Ιγκουαΐν (26′, 90’+3′), ενώ πέτυχαν από ένα και οι Ρονάλντο (55′) και Μπενζεμά (70′). Το γκολ της τιμής για τους Ρώσους σημείωσε ου Τόσιτς στο 77′.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Αρμπελόα, Κεντίρα, Κακά (76′ Γκρανέρο), Εζίλ (87′ Ντιαρά), Τσάμπι Αλόνσο, Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (69′ Μπενζεμά).

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Τσεπτσούγκοφ, Ιγνάσεβιτς, Α. Μπερζούτσκι, Β. Μπερεζούτσκι, Σενίκοφ, Βέρνμπλουμ, Τζαγκόεφ, Μούσα (60′ Ολίσε), Τόσιτς (81′ Νεσιντ), Αλντονίν (46′ Μαμάεφ), Ντουμπιά.


R1-0M www.fasthighlights.com από fasthighlights-2012


Real Madrid – CSKA (2:0) Ronaldo / OMGSPORT.RU από OMGSPORT


Real Madrid – CSKA (3:1) Tošić / OMGSPORT.RU από OMGSPORT


[www.online-soccer.ru] Real Madrid 4-1 CSKA Moscow από all-goals