Επίθεση εναντίον γυναίκας αστυνομικού στην Αγία Νάπα

CEB1 41 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Μία γυναίκα αστυνομικός που υπηρετεί στον αστυνομικό σταθμό Αγίας Νάπας γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο από 25χρονο ο οποίος είχε συλληφθεί για απόπειρα ληστείας από το παγκάρι της εκκλησίας της Παναγίας της Αγίας Νάπας.

CEB1 1962 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από πληροφορία ότι ορισμένα άτομα επιχείρησαν να κλέψουν το παγκάρι της εκκλησίας της Παναγίας στην Αγία Νάπα, μέλη του αστυνομικού σταθμού μετέβησαν γύρω στις 10.40 χθες το πρωί στο χώρο όπου αυτόπτες μάρτυρες υπέδειξαν δύο άτομα ως ύποπτους.

Οι αστυνομικοί προέβησαν σε έλεγχο ενός 25χρονου από τη Λευκωσία και ενός 30χρονου από την Ελλάδα, κάτοικο Λευκωσίας, τους οποίους και οδήγησαν στον αστυνομικό σταθμό Αγίας Νάπας για ανάκριση.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο 25χρονος επιτέθηκε σε γυναίκα αστυνομικό και την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Η αστυνομικός διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου λόγω φόρτου εργασίας μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για εξετάσεις.

Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα έφερε τραύμα στο πρόσωπο και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απελύθη.

Ο 25χρονος συνελήφθη από την αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση.

(εικόνα αρχείου)