Ο «Τζίμης» που όλοι θέλουν (βίντεο)

CEB1 115 Δημήτρης Χριστοφή, Ομόνοια
CEB1 621 Δημήτρης Χριστοφή, Ομόνοια

Λίγοι ήταν αυτοί που αμφισβητούσαν την ικανότητα του Χριστοφή να επανέλθει δριμύτερος και να θυμίσει τον παίκτη της χρονιάς 12-13. Πολλοί ήταν όμως αυτοί που πίστευαν ακριβώς το αντίθετο και ανέμεναν με βεβαιότητα από το «Τζίμη» να κάνει το come back. O διεθνής ποδοσφαιριστής δικαιώνει απόλυτα και σίγουρα οι «πιστοί» αυξάνονται. Οι τραυματισμοί και τα προβλήματα είναι πίσω, η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη στα πόδια του επέστρεψε.

Ο Χριστοφή πλησιάζει σταθερά στο σημείο αναφοράς. Εκεί που είναι το μάξιμουμ των τεράστιων δυνατοτήτων του. Κάνει πολλά μεγάλα παιχνίδια, σκοράρει, έχει ηγετική παρουσία στο γήπεδο, εμψυχώνει, καθοδηγεί, ταλαιπωρεί άμυνες, ετοιμάζει γκολ. Οι κούρσες και η επελάσεις είναι πλέον σταθερό μέρος του ρεπερτορίου του. Κανένας αμυντικός δε νιώθει άνετα όταν τον δει απέναντι του, ειδικά σε ανοικτό χώρο και στο ένας εναντίον ενός.

Η Ομόνοια έχει ανάγκη από μία «δική» της σημαία και την έχει. Μία κεντρική κολόνα για να στηρίξει, με σωστές κινήσεις μία προσπάθεια επιστροφής σε πρωταγωνιστικό επίπεδο και διεκδίκηση τίτλων. Υπάρχουν και άλλες (κολόνες) φυσικά, με πρώτο τον Ντάρμπισαϊαρ για να γίνει ένα ισχυρό ρόστερ και μία ορθόδοξη αγωνιστική φιλοσοφία με συγκεκριμένες κινήσεις.

Πηγή: SigmaLive