Κους-κους της ημέρας: Τα κυπριακά κουτσομπολίστικα σάιτ μιλούν για τον Λούη που… “τρέλανε” τη Ρωσίδα σταρ!

a 36 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου
a 4311 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Αποκαλύπτει (ξανά) η Κατίνα:

Την περασμένη εβδομάδα το SotiraNews αποκάλυψε πρώτο το θέμα για το βιντεοκλίπ που γυρίστηκε στις παραλίες της Σωτήρας για το νέο τραγούδι της ρωσίδας σταρ TISHA και στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Λούης (Λοΐζος) Λοΐζου από τη Σωτήρα. (Διαβάστε το ρεπορτάζ μας της 22 Μαΐου πατώντας εδώ)

Το θέμα αυτό έγινε το επίκεντρο στα θέματα των κουτσομπολίστικων κυπριακών σάιτ, τα οποία μιλούν για τον… “Σωτηρκάτη νεαρό που τρέλανε τη ρωσίδα σταρ”.

Σε σημερινό ρεπορτάζ της η γνωστή gossip κυπριακή ιστοσελίδα Showbiz.com.cy κάνει λόγο, λοιπόν, για τον Λούη, ο οποίος έκλεψε την καρδιά της ρωσίδας σταρ και πως έτσι προέκυψε η συνεργασία στο βιντεοκλίπ.

Διαβάστε τί έγραψε αναλυτικά το Showbiz.com.cy:
Την Κύπρο επέλεξε η Ρωσίδα τραγουδίστρια TISHA για τα γυρίσματα του νέου της βιντεο κλιπ. Εκτός από τις παραλίες και τα τοπία της Κύπρου η παραγωγή επέλεξε και για πρωταγονιστικό ρόλο ένα Κύπριο, τον Λούης Λοΐζου από τη Σωτήρα Αμμοχώστου. Η συνεργασία τους προέκυψε από την επιθυμία να κάνει βόλτες με βέσπα. Ο Λούης ως πρόεδρος του Di Famagusta Vespa Club ήταν ο πλέον καταλληλότερος για οδηγός της διάσημης ρωσίδας τραγουδίστριας. Το βιντεοκλίπ έχει σκηνοθετηθεί από τον διάσημο ρώσο σκηνοθέτη Evgenios Zosimov, ο οποίος επέλεξε την Κύπρο για τα γυρίσματα και συγκεκριμένα την παραθαλάσσια περιοχή της Αγίας Θέκλας και το λιμάνι της Αγίας Νάπας. Σύμφωνα με πληροφορίες του showbiz.com.cy η TISHA ήταν κατενθουσιασμένη με την εξέλιξη του βίντεο κλιπ και με την Κύπρο. Το τραγούδι έχει ήδη εκατοντάδες χιλιάδες like στο YouTube και φιλοδοξεί να ανέβει στις πρώτες θέσεις των ρωσικών charts. Ένας πολύ καλός τρόπος για την διαφίμηση της Κύπρου, δεν νομιζετε;

Πάντως μέχρι στιγμής το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 130 χιλιάδες προβολές κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε αν οφείλονται στην TISHA ή στον Λούη…!

Δείτε το βιντεοκλίπ που γυρίστηκε στη Σωτήρα και πρωταγωνιστεί ο Λούης:

SotiraNews.com