Μαθητής κτύπησε στο κεφάλι με σφυρί άλλο μαθητή στο Λύκειο Φρενάρου

a1 48 Ειδήσεις
a1 394 ΕιδήσειςΜε κρανιοεγκεφαλική κάκωση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου 15χρονος μαθητής που φοιτά στο Λύκειο Φρενάρους, όταν κτυπήθηκε από άλλο μαθητή στο κεφάλι με σφυρί ύστερα από μεταξύ τους λογομαχία… 

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις εννέα το πρωί στο Λύκειο Φρενάρους, την ώρα που οι μαθητές βγήκαν σε διάλειμμα, δύο 15χρονοι μαθητές άρχισαν να λογομαχούν, στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια και τελικά ο πρώτος ανέσυρε από τη σχολική του τσάντα ένα σφυρί με το οποίο κτύπησε τον δεύτερο στο κεφάλι και τον τραυμάτισε.

Ο μαθητής μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τους επί καθήκοντι ιατρούς. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο 15χρονος φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και η κατάσταση του κρίνεται εκτός κινδύνου. Ο μαθητής αναμένεται να παραμείνει για προληπτικούς λόγους για λίγες μέρες στο Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Ο δεύτερος μαθητής κλήθηκε μαζί με τον πατέρα του από την Αστυνομία στα γραφεία του ΤΑΕ Αμμοχώστου για να δώσει κατάθεση και διευκρινίσεις για τους λόγους για τους οποίους είχε στην κατοχή του το σφυρί.

Αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι και οι δύο είναι μαθητές της Α’ τάξης Λυκείου και κατάγονται από την Κοινότητα Φρενάρους, ενώ το όλο περιστατικό ξεκίνησε με ασήμαντη αφορμή κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.