Ο Σάκης Μπουλάς είχε πληρώσει το γεύμα της κηδείας του

a 49
a 2775

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Διονύσης Σαββόπουλος κατά τη διάρκεια της χθεσινής παράστασης που δόθηκε στην Ακτή Πειραιώς προς τιμήν του Σάκη Μπουλά. Μια αποκάλυψη που αποδεικνύει ότι ο Σάκης δεν σταματούσε να βγάζει την γλώσσα στον θάνατο.

«Μετά από την κηδεία, πήγαμε σε παρακείμενο μαγαζί για την ψαρόσουπα, για την κλασική μακαριά. Και τι μας λένε; Ο μακαρίτης είχε πάει πριν από δεκαπέντε μέρες στον μαγαζάτορα και του είχε πει: “μετά την κηδεία μου, θα έρθουν εδώ 40 – 50 φίλοι. Τι μενού θα βγάλεις και πόσο κάνει;” Ο μαγαζάτορας νόμιζε ότι του κάνει πλάκα, αλλά ο Σάκης επέμενε. “Πες μου πόσο θα στοιχίσει το τραπέζι για 40 – 50 κεφάλια”, του ξαναείπε και ο μαγαζάτορας του είπε ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα το έκανε κέρασμα. Ο Σάκης δεν το δέχθηκε… πλήρωσε την μακαριά και μείναμε άφωνοι», αποκάλυψε ο Διονύσης Σαββόπουλος από σκηνής και όλοι στο νυχτερινό κέντρο πάγωσαν.

Στην χθεσινή παράσταση ο τραγουδιστής ήταν παρών. Όχι μόνο μέσα από τα video που σκάρωσαν για να τον τιμήσουν. Όλη του η αύρα πλημμύριζε το μαγαζί, το οποίο ήταν γεμάτο από κόσμο που πήγε για να του πει έτσι το δικό του αντίο.

Δεν είναι τυχαίο ότι τον αγαπούσε τόσος πολύς κόσμος. Η τελευταία του πράξη απέδειξε ότι ο Σάκης ήταν ένας γαλαντόμος άνθρωπος, που ήθελε μόνο να προσφέρει σ’ αυτούς που αγαπούσε με όλη του την καρδιά.