Και τι δεν βρήκαν στις αποσκευές τεσσάρων γυναικών από την Αρεμνία

a 7506 Ειδήσεις
a 7506 Ειδήσεις
Eνώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας θα παρουσιαστούν σήμερα οι τέσσερις γυναίκες αρμενικής καταγωγής, που συνελήφθησαν χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας από την Αστυνομία, όταν στις αποσκευές τους εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός χρυσαφικών, αρωμάτων, ηλεκτρικών ειδών, ειδών ένδυσης και υπόδησης… 

Οι γυναίκες, που δεν έδωσαν στην Αστυνομία ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση των αντικειμένων, συνελήφθηκαν και οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας για περαιτέρω ανακρίσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 7.15 χθες βράδυ παρουσιάστηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας για αναχώρηση 83χρονη, η οποία βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι.

Όταν η 83χρονη υπεβλήθη σε σωματικό έλεγχο, εντοπίστηκε στα εσώρουχα της, αριθμός χρυσαφικών, στα οποία αναγράφονταν οι τιμές πώλησής τους, ενώ στις δύο χειραποσκευές που είχε μαζί της, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός ειδών ένδυσης και υπόδησης, χρυσαφικών, ρολογιών, αρωμάτων, ηλεκτρικών ειδών και άλλων αντικειμένων, στα οποία επίσης αναγράφονταν οι τιμές πώλησης.

Οταν ζητήθηκε από την 83χρονη να δώσει εξηγήσεις για την προέλευση των αντικειμένων, αυτή δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις, σημειώνοντας πως μέρος των χρυσαφικών της τα προμήθευσε 36χρονη.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις δύο αποσκευές της 36χρονης, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός αρωμάτων, ειδών ένδυσης, γυαλιών ηλίου και ηλεκτρικών συσκευών, στα οποία αναγράφονταν οι τιμές πώλησης.

Στη συνέχεια, στις αποσκευές 24χρονης, η οποία επρόκειτο να απελαθεί με την ίδια πτήση και μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο συνοδευόμενη από μέλη της ΥΑΜ Λευκωσίας, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός ειδών ένδυσης, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Τις αποσκευές της 24χρονης είχαν μεταφέρει προηγουμένως στο αεροδρόμιο και της τις παρέδωσαν, η 36χρονη και μια 41χρονη, οι οποίες συνελήφθηκαν από την Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι τέσσερις γυναίκες μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, όπου συνελήφθηκαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Πηγή: koukouvagia