Γ. Καρούσος: “Η Αγία Νάπα να γίνει το καλύτερο Μεσογειακό τουριστικό θέρετρο”

CE91 15 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Τρία χρόνια ολοκληρώνονται από τη μέρα εκλογής του Γιάννη Καρούσου στη θέση του Δημάρχου Αγίας Νάπας και με αυτή την αφορμή έχει δημοσιεύσει σχετική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Facebook του Δήμου με τον απολογισμό της τριετούς θητείας.

CE91 95 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας, λοιπόν, σε αυτά τα τρία χρόνια ο Δήμος έχει νοικοκυρευτεί περισσότερο, χαρακτηρίστικε “αστικό κέντρο”, έχουν κερδηθεί έργα, βελτιώθηκε σημαντικά η τουριστική εμπειρία, δημιουργήθηκαν νέα σημεία αναφοράς, ενώ μέσου του δυναμισμού και της διεκδικητικότητας του Δήμου, έχουν αποκατασταθεί, όπως αναφέρει, οι αδικίες που υπήρχαν για την Αγία Νάπα από τα κέντρα λήψεως αποφάσεων.

Σύμφωνα με τους αριθμούς τους οποίος έχει δημοσιεύσει ο Δήμος, τα έσοδα για το 2015 ανέρχονται στα 14,4 εκατομμύρια ευρώ, 2,5 εκατομμύρια δηλαδή περισσότερα από το 2014, ενώ τα έσοδα από τη διαχείριση κρεβατιών και ομπρελών των παραλιών έχουν ανέλθει στα 2,4 εκατομμύρια ευρώ, 1,7 εκατομμύρια περισσότερα, δηλαδή, σε σχέση με το 2014.

Στόχος, αναφέρει ο Γιάννης Καρούσος, είναι να μετατραπεί η Αγία Νάπα ως το καλύτερο και πιο κοσμοπολίτικο Μεσογειακό τουριστικό θέρετρο.

CEB11 19 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

sotiranews