Δολοφονία Τσικίτο: Ενώπιον Δικαστηρίου οι συλληφθέντες

CEB1 49 Αστυνομία, Έγκλημα, Ειδήσεις
Ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας θα παρουσιαστούν σήμερα οι συλληφθέντες που φαίνεται να σχετίζονται με την δολοφονία “Τσικίτο”, που έγινε την 1η Μαρτίου έξω απο την οικία του θύματος, κοντά στην περιοχή της Πύλας.

CEB1 1530 Αστυνομία, Έγκλημα, Ειδήσεις

Το ΤΑΕ Λάρνακας, μετά απο πληροφορίες που είχε προχώρησε σε συλλήψεις 3 ατόμων. Μεταξύ τους φαίνεται να είναι και ενας πληρωμένος δολοφόνος απο την Ρωσία, που πιθανόν να έχει σχέση με την δολοφονία “Τσικίτο”. Τα δυο άλλα πρόσωπα, ομογενείς απο την Ρωσία, φέρονται να είναι εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις απειλών μάρτυρα κατηγορίας.

Οι ύποπτοι τον προσέγγισαν σε διαφορετικές ημερομηνίες και τον προέτρεψαν να μην μαρτυρήσει σε δύο ποινικές υποθέσεις, οι οποίες εκδικάζονται ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου και του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Τα τέσσερα άτομα προέτρεψαν τον Ελληνοπόντιο να μην καταθέσει ως μάρτυρας και αφού του δώσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό να εγκαταλείψει το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Χθες ο Ελληνοπόντιος συναντήθηκε με το πέμπτο άτομο, που ήταν άγνωστο προς αυτόν και του υπέδειξε τσάντα εντός της οποίας υπήρχαν δεσμίδες χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ, αναφέροντας του πως αυτή θα ήταν η αμοιβή του εάν συμφωνούσε με την πρόταση τους.

Σήμερα ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας θα παρουσιαστούν οι συλληφθέντες προκειμένου να εκδοθεί εναντίον τους διάταγμα προσωποκράτησης.