Σύλληψη υπόπτων από Σωτήρα και Δερύνεια για κατοχή ναρκωτικών

CEB1 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Νεαρός ηλικίας 23 χρόνων από το Φρέναρος συνελήφθη από την Αστυνομία αφού σε αγροικία που διατηρεί στη Δερύνεια εντοπίστηκαν πράσινη φυτική ύλη κάνναβης, ποσότητα άσπρης σκόνης κοκαΐνης και μια ζυγαριά ακριβείας.

CEB1 1638 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 18:30 το απόγευμα της Παρασκευής μέλη της ΥΚΑΝ μετά από πληροφορία, ανέκοψαν και ερεύνησαν στο Φρέναρος όχημα που οδηγείτο από 21χρονη ιδιωτική υπάλληλο από τη Σωτήρα με συνοδηγό 23χρονο άνεργο από το Φρέναρος.

Κατόπιν γραπτής κατάθεσης του 23χρονου ακολούθησε έρευνα σε αγροικία που διατηρεί σε αγροτική περιοχή στην Δερύνεια όπου ανευρέθηκε σε θήκη ρολού κουζίνας ένα μεταλλικό δοχείο που περιείχε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης συνολικού βάρους 11 γραμμαρίων, ποσότητα άσπρης σκόνης – κοκαΐνης βάρους 2 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας.

Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ενώ ο 23χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Μετά από γραπτή συγκατάθεση του νεαρού ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του στο Φρέναρος χωρίς να ανευρεθεί οτιδήποτε παράνομο.

Ο νεαρός τέθηκε υπό κράτηση ενώ η 21χρονη οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου όπου αφού ερευνήθηκε, ανακρίθηκε γραπτώς και δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον της, αφέθηκε ελεύθερη.

Την υπόθεση εξετάζει η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου.