Παραλίμνι: Σύλληψη για πώληση κλεμμένων χρυσαφικών

CEB11 3 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Πέντε πρόσωπα συνέλαβε χτες η Αστυνομία σε Λάρνακα και Αμμόχωστο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

CEB11 41 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Στην Αμμόχωστο συνελήφθησαν για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών δυο γυναίκες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μια γυναίκα, 42 χρόνων από το Παραλίμνι, παρουσιάστηκε χτες το απόγευμα σε χρυσοχοείο στο Παραλίμνι και πρότεινε την πώληση ποσότητας χρυσαφικών. Ηγέρθη υποψία στον ιδιοκτήτη του χρυσοχοείου ότι κάτι δεν πάει καλά και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας βρήκαν στην κατοχή της 42χρονης χρυσαφικά συνολικής αξίας €7,050 για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις. Ανάμεσα στα χρυσαφικά και ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με συγκεκριμένη επιγραφή.

Η γυναίκα συνελήφθη μαζί με την 19χρονη φίλη της από την Ξυλοτύμβου, που την συνόδευε για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής παράνομης περιουσίας.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητό της όπου εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός κενών κουτιών χρυσαφικών, αρώματα και διάφορες αποδείξεις πώλησης χρυσαφικών προηγούμενων ημερών.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι το δαχτυλίδι αρραβώνων ανήκει σε 32χρονη από το Παραλίμνι η οποία αφού κλήθηκε στο ΤΑΕ αναγνώρισε ως δικά της τα χρυσαφικά. Είχαν κλαπεί χωρίς να το αντιληφθεί. Είχε φιλοξενήσει την 42χρονη γιατί – όπως είπε – δεν είχε πού να μείνει.

Συλλήψεις και στη Λάρνακα

Στη Λάρνακα, άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν επ’ αυτοφόρω τρεις νεαρούς, ηλικίας 17 και 21 χρόνων, να κλέβουν από κινητή καντίνα που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Αραδίπππου. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για νεαρούς οι οποίοι επιδίδονταν στην κλοπή μπαταριών, χαλκοσωλήνων, σιδήρου κλπ τα οποία στη συνέχεια πωλούσαν.