Συγγνώμη κύριε Πρόεδρε αν σε είπα βλάκα!

Υπότιτλοι Ειδήσεων

Απολογείται ο Λόρδος Είρων

Κύριε Πρόεδρε,
Σου αποστέλλω αυτή την επιστολή για να απολογηθώ που σε έχω πει βλάκα ένα εκατομμύριο φορές (πίστεψέ με αυτή είναι η πιο αθώα βρισιά που σου έχω αποδώσει)…

Απολογούμαι, επίσης, για τις όσες φορές σε κατηγόρησα για την άθλια πολιτική σου και για τις εντελώς υποχωρητικές τακτικές σου στο κυπριακό.
Συγχώρα με αν τότε που είπες πως η εισβολή έγινε από δύο κράτη (Ελλάδα και Τουρκία) σε αποκάλεσα Τουρκόφιλο και προδότη.

Μην μου κρατάς κακία που σε στολίζω καθημερινά με ένα εκατομμύριο βρισιές επειδή δεν έχω μια δουλειά της προκοπής, κι επειδή ο μισθός μου δεν ξεπερνάει τα €800, ενώ εσύ για τα ταξίδια σου στο εξωτερικό ενοικιάζεις υπερπολιτελέστατο τζετ λες και είσαι ρώσος μεγιστάνας και πρόπερσι αγόρασες και μια πανάκριβη Μερσεντάρα γιατί το BMW σου είχε μηχανικά προβλήματα τάχα!
Συγγνώμη Πρόεδρέ μου, που στην προεκλογική σου εκστρατεία μας πούλαγες φύκια για μεταξωτές κορδέλες και έλεγες πως είσαι ο Πρόεδρος του λαού και της εργατιάς ενώ οι Καπιταλιστικές σου εταιρίες και ο Μιλτιάδης και οι λοιποί έχουν πλουτίσει με τις μίζες και τα σκάνδαλα.
Απολογούμαι αν σε ξιτιμάζω με όλες τις κυπριακές ξιτιμασιές επειδή εγώ και οι περισσότεροι κύπριοι δεν μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας οικονομικά, αλλά οι έποικοι και οι ιρακινοί παίρνουν ένα αξιοπρεπέστατο τετραψήφιο μηνιάτικο και κάνουν και ταξιδάκια στη Μαδρίτη Σαββατοκύριακα για να δουν το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα. Λυπάμαι κύριε Πρόεδρε μου που τελικά η Κύπρος Σταλινικοποιήθηκε και μας επέβαλες την χούντα και το Φασισμό και ο ένας πολίτης καταγγέλλει τον άλλο γιατί σε είπε πεζεβέγκη!

Κύριε Πρόεδρε μου λυπάμαι αν σε λέω βλάκα χίλιες φορές την ημέρα επειδή 13 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας σου, αφού φυσικά ήσουν ΕΣΥ ο υπεύθυνος (δεν θέλουμε και παπά, ούτε καν Αρχιεπίσκοπο να μας το πει) και που εδιέλυσες ένα ολόκληρο ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό και είχες και το θράσος από πάνω να μας πεις ότι δεν ξέρεις πού είναι το Μαρί.

Κύριε Πρόεδρε συγχώρα με που σε έχω αποκαλέσει γάρο στο παρελθόν. Δεν το ήθελα αλλά πραγματικά απορώ αν υπάρχει άλλο ζώο εκτός από γάρο που δεν αποδέχεται τα οφθαλμοφανέστατα νομικά πορίσματα πως κατηγορείται για τον χαμό 13 ανθρώπων, αλλά από την άλλη στέλλει στα δικαστήρια αθώους πολίτες που απλά είχαν το θάρρος να του πουν κατάμματα την ΑΛΗΘΕΙΑ!

*Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική