Η Παιδική Θεατρική Παράσταση “Η Κουταλού” σήμερα στη Σωτήρα

a 9 Θέατρο
a 704 Θέατρο

“H Kουταλού”, το νέο παιδικό θεατρικό έργο από την παιδική σκηνή ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ του Γιάννη Σπανού έρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας.

Ένα έργο που θα λατρέψουν και τα παιδιά και οι μεγάλοι. Ταλαντούχοι επαγγελματίες ηθοποιοί, θα μας ταξιδέψουν στο Χαρούμενο χωριό όπου εκεί υπάρχει μόνο η χαρά και η ευτυχία!

Ένα ευχάριστο, κωμικό, μαγικό, όλο χρώματα παραμύθι που υπόσχεται να μεταφέρει μικρούς και μεγάλους στον χαρούμενο μαγικό κόσμο της καλής μας Κουταλούς.

CEB11 Θέατρο

Και η Χαλιμά αρχίζει το παραμύθι της…

Ο Χρυσός πανέμορφος βασιλιάς ζεί στο χρυσό του το παλάτι ανάμεσα στους τεράστιους του καθρέφτες. Καθρέφτες από χρυσό και ασήμι που έχουν ανθρώπινη μιλιά – προσκαλούν τα παιδιά σε κόσμους φανταστικούς.

Όμορφος ο βασιλιάς μα χωρίς χαμόγελο!

Οι φτωχοί από την άλλη, που ζούνε στο Χαρούμενο χωριό, είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι πολύ και αυτό το οφείλουν στην καλή την Κουταλού η οποία φτιάχνει νόστιμη σούπα από απλά υλικά βοηθόντας κάθε αδύναμο μα και φτωχό.

Μια ιστορία μεταξύ φτωχών και πλουσίων!

Ένα αστείο ξωτικό, μια Γελαστή κυρία, καθρέφτες που μιλούν, λουλούδια που χορεύουν και δυο σκάλες που από το πουθενά σε οδηγούν στην χαρά και στην ευτυχία!

Όλοι μαζί πρέπει να πείσουν τον Χρυσό βασιλιά να δεχτεί την καλή την Κουταλού στο παλάτι, γιατί η ζωή θέλει απλά πράγματα για να είναι όμορφη κι ωραία.

Κατάλληλο για ηλικίες 2 χρονών και άνω.

SotiraNews