“Δείπνο Αγάπης” από τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Αμμοχώστου

a 38 Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά
a 479 Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά

Για 15η συνεχόμενη χρονιά περισσότεροι από 70 σεφ από ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου θα μαγειρέψουν αφιλοκερδώς για το Ειδικό Σχολείο Απόστολος Παύλος στο Λιοπέτρι.

Το “Δείπνο Αγάπης” θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου στις 7 το βράδυ στην αίθουσα δεξιώσεων ΖΗ.ΔΗ.ΠΑ. στο Αυγόρου. Σε αυτό, 70 και πλέον μέλη του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων επαρχίας Αμμοχώστου θα φτιάξουν δεκάδες γευστικές δημιουργίες σε ένα φιλανθρωπικό δείπνο για το Ειδικό Σχολείο Απόστολος Παύλος στο Λιοπέτρι.

Σύμφωνα με τον Επαρχιακό του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου Αμμοχώστου executive σεφ Χρήστο Μάτση, οι σεφ της επ. Αμμοχώστου για 15 συναπτά έτη, εν απουσία οποιασδήποτε κρατικής αρωγής και χωρίς κανένα οικονομικό όφελος, φτιάχνουν ένα μπουφέ το οποίο αποτελείται από περισσότερες από 20 μοναδικές συνταγές, προβάλλοντας την κυπριακή παραδοσιακή κουζίνα και στηρίζοντας τα άτομα με ξεχωριστές ικανότητες της επαρχίας Αμμοχώστου.

Η τιμή του εισιτηρίου ανβέρχεται στα €15 ενώ για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν. Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ειδικού Σχολείου Απόστολος Παύλος στο Λιοπέτρι. Στο σχολείο φιλοξενούνται άτομα με ειδικές ικανότητες, ηλικίας 19 ετών και άνω από την επ. Αμμοχώστου.

Το Δείπνο τελεί υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου και κατά τη διάρκειά του θα παρουσιαστεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τα παιδιά του σχολείου.

Κατά την περασμένη χρονιά, περισσότερα από 1300 άτομα παρευρέθηκαν στο δείπνο, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο, τόσο την εθελοντική πρωτοβουλία των σεφ, όσο και το ίδιο το σχολείο.

Τηλέφωνο για πληροφορίες: 23942650

SotiraNews