Τέλος ο Βαλβέρδε από τον Ολυμπιακό

a 175
a 7157
Ο Ισπανός ανακοίνωσε την αποχώρησή του

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού ανακοίνωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε… 

«Δεν θέλω να επεκταθώ πολύ ούτε να γίνω πολύ συναισθηματικός. Είναι μια μέρα αρκετά δύσκολη για μένα, γιατί ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την ομάδα. Ο πρόεδρος πίστευε στη διάρκεια της χρονιάς πως θα μπορούσε να μου αλλάξει γνώμη. Όμως είχαμε συμφωνήσει να μείνω για ένα χρόνο και είπαμε να μην ανακοινώσουμε κάτι. Αυτό δείχνει και την εμπιστοσύνη που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές» είπε ο Ισπανός.

Όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, ο ίδιος σημείωσε: ««Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που έφτασα σε αυτή την απόφαση. Ο κυριότερος είναι προσωπικός και αφορά μόνο εμένα, δεν μπορούν αυτά τα πράγματα να ειπωθούν σε μια συνέντευξη Τύπου. Έχω συμπληρώσει τρία χρόνια με την ομάδα του Ολυμπιακού, που είναι πολύ απαιτητικοί. Έχω κάνει έναν κύκλο με αυτή την ομάδα που πάντα ζητούσε τη νίκη. Τρία χρόνια είναι πολύς καιρός στο ποδόσφαιρο και στη ζωή».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού που στήριξε την ομάδα καθώς επίσης και τους παίκτες, τους συνεργάτες και το τεχνικό προσωπικό. Στη συνέντευξη Τύπου που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε ότι η πόρτα του Ολυμπιακού είναι ανοικτή για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και ανέφερε ότι οι συμβουλές του Ισπανού θα χρησιμοποιηθούν για την επιλογή του επόμενου προπονητή.

Πηγή: Newsbeast.gr