Συνάντηση Δημάρχου Σωτήρας με Πρόεδρο ΚΟΑ για θέμα Δημοτικού Σταδίου Σωτήρας

a 89 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 5769 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Συνάντηση είχε την περασμένη Παρασκευή ο Δήμαρχος Σωτήρας, κ. Γεώργιος Τάκκας στα γραφεία του ΚΟΑ στη Λευκωσία με τον Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, κύριο Πάμπο Στυλιανού με κύριο θέμα το Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας.

Όπως φάνηκε από τα λεγόμενα του Προέδρου του ΚΟΑ η κακή οικονομική κατάσταση του κράτους δεν επιτρέπει σε καμία περίπτωση την κατασκευή νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου. Το μόνο έργο που μπορεί να υλοποιηθεί είναι αρχικά η ανακατασκευή των κερκίδων του υφιστάμενου γηπέδου και σε κατοπινό στάδιο τα αποδυτήρια και στέγαστρο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Τάκκα αναφορικά με τα υπόλοιπα προγραμματισμένα έργα, ανέφερε πως η κακή κατάσταση της κυπριακής οικονομίας οδήγησε σε παγοποίηση σημαντικών έργων, όπως το Πολυδύναμο Κέντρο στη Σωτήρα, τα Γήπεδα Κοινωνικού Αθλητισμού που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν στο δρόμο Σωτήρας-Δερύνειας αλλά φυσικά και νέο γήπεδο στη Σωτήρα.

Αναφορικά με τα Βοηθητικά Γήπεδα, δήλωσε πως το έργο μπορεί να υλοποιηθεί κατόπιν ανταλλαγής κρατικής με ιδιωτική γη στην οποία σκοπεύει να γίνει το έργο. Συνεχίζονται, τέλος, και οι προσπάθειες για την κατασκευή πίστας μότοκρος, αφού βρεθεί και ο κατάλληλος χώρος.

SotiraNews