Σοβαρός τραυματισμός σε τροχαίο δύο νεαρών από Αυγόρου και Παραλίμνι

a 132 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 5809 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Δύο νεαροί, ένας από το Παραλίμνι και ένας από το Αυγόρου τραυματίστηκαν χθες λίγο πριν τα μεσάνυκτα σοβαρά σε νέο οδικό δυστύχημα που σημειώθηκε στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας και νοσηλεύονται ο μεν ένας στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης και ο άλλος στο χειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. Οι δύο νεαροί δεν έφεραν προστατευτικό κράνος, ενώ ο οδηγός του αυτοκίνητου με το οποίο συγκρούστηκαν μετωπικά εγκατέλειψε τη σκηνή.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «χθες λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυκτα 18χρονος ο οποίος οδηγούσε το μοτοποδήλατο του στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας με κατεύθυνση τη Λάρνακα, έχοντας ως συνεπιβάτη 17χρονο, σε κάποιο σημείο του δρόμου συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο το οποίο κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση και οδηγείτο στην δεξιά λωρίδα κατά παράβαση των κανονισμών οδικής κυκλοφορίας».

Από την σύγκρουση «οι δύο επιβαίνοντες του μοτοποδηλάτου τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας Οι δύο νεαροί, που δεν έφεραν προστατευτικό κράνος νοσηλεύονται ο μεν οδηγός στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης ο δε συνοδηγός στο χειρουργικό τμήμα».

Πρόσθεσε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τη σκηνή του δυστυχήματος ενώ από εξετάσεις που έγιναν από την Αστυνομία εξασφαλίστηκε μαρτυρία για το όχημα το οποίο οδηγούσε. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο 500 μέτρα από τη σκηνή του δυστυχήματος.

Όπως ανέφερε ο κ. Ανδρέου η Αστυνομία καταζητεί συγκεκριμένο πρόσωπο για το οποίο έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Πηγή: ΚΥΠΕ