Δάγκωσε τους αστυνομικούς για να μην απελαθεί

a 292 Ειδήσεις
a 6419 Ειδήσεις
Καθυστέρησε τη χθεσινή πτήση της GULF AIR για Μπαχρέιν

Σοβαρή καθυστέρηση σημειώθηκε στη χτεσινή απογευματινή πτήση της GULF AIR για το Μπαχρέιν. Αιτία στάθηκε ένας Πακιστανός, ο Χαμίτ Zαράρ, ο οποίος επρόκειτο να απελαθεί επειδή συνελήφθη γιατί διέμενε παράνομα στην Κύπρο… 

Μόλις ο Ζαράρ, ο οποίος συνοδευόταν από δύο αστυνομικούς, επιβιβαζόμενος του αεροσκάφους, συνειδητοποίησε πως επρόκειτο να απελαθεί, άρχισε να φωνάζει και να κτυπά το κεφάλι του στα καθίσματα. Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν δάγκωσε τον ένα στον αντίχειρα του δεξιού χεριού και στον δείκτη του αριστερού χεριού προκαλώντας ταυτόχρονα μώλωπες στου δεύτερο αστυνομικό.

Ο κυβερνήτης έκρινε, ότι η πτήση δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια αφού ο Πακιστανός τελούσε σε κατάσταση αμόκ και γι΄ αυτόν τον λόγο αρνήθηκε την μεταφορά του.

Ο Ζαράρ συνοδευόμενος από τους αστυνομικούς κατήλθε του αεροσκάφους και μεταφέρθηκε στα κρατητήρια των υπό απέλαση αλλοδαπών του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο Νοσοκομείο όπου αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν.