Διάλεξη για τροχαία δυστυχήματα και μοτοσικλετισμό στη Σωτήρα από ΛΕ.ΦΙ.Μ. Αμμοχώστου (φωτογραφίες)

a2 3
a2 81
Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ με μεγάλη επιτυχία από τη Λέσχη Φίλων Μοτοσικλέτας Αμμοχώστου, σε συνεργασία με τον Δήμο Σωτήρας, ημερίδα με θέμα: “Τροχαία δυστυχήματα-μοτοσικλέτες και εξοπλισμός”. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πέραν των 150 ατόμων όλων των ηλικιών με πλειοψηφία νεαρά άτομα. Παρουσιάστηκαν βιντεο και φωτογραφίες απο πραγματικά δυστυχήματα και για την σημασία του κράνους και της στολής κατα την οδήγηση…

Στο τέλος του προγράμματος δόθηκαν δωρεάν κράνη σε 19 τυχερούς νεαρούς. Την εκδήλωση κάλυψε τηλεοπτικά το ΡΙΚ. Την πέμπτη 26 Απριλίου και ώρα 21:00 το πρόγραμμα του ΡΙΚ, “Μηχανοκίνητος Αθλητισμός” θα μεταδώσει αφιέρωμα για την εκδήλωση.

Η ΛΕ.ΦΙ.Μ.Α. ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές της εκδήλωσης, το Κ.Ν. Ονήσιλος, το Κέντρο Νεότητος Σωτήρας, τα Κατηχητικά Σχολεία, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Σωτήρας και την ιστοσελίδα SotiraNews.com ως χορηγό επικοινωνίας, όπως επίσης τους KS KAVAZIS, MOTORACE, MY JAPAN-MOTOSPEED και τον KM GIANNITSAROS για τις χαμηλές τιμές για τα κράνη που δώθηκαν στην εκδήλωση.

a 163
a3 3
a4

a5 1

a6
a7 1

a8 1

a9

a10 1

Πηγή: lefimacy.com