Να κλείσει το στόμα του Φαίδωνος θέλει ο Νικόλας Παπαδόπουλος

Σαν μια κατινίτσα της γειτονιάς συμπεριφέρεται ο Φαίδωνας Φαίδωνος ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, καλώντας για άλλη μια φορά τον δήμαρχο της Πάφου να παρουσιάσει τα «δήθεν αδιάσειστα στοιχεία» που έχει εναντίον του Τάσσου Παπαδόπουλου είτε να απολογηθεί.

Μιλώντας στην Πάφο στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Νικόλας Παπαδόπουλος επεσήμανε πως ο Φαίδωνας Φαίδωνας ενώ δεν έχει παρουσιάσει τα αδιάσειστα στοιχεία που έχει εναντίον του Τάσσου Παπαδόπουλου, συνεχίζει να επαναλαμβάνει τη γνωστή λασπολογία εναντίον του Τάσσου Παπαδόπουλου.

Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αυτοί που αναμασούν τη συγκεκριμένη λασπολογία και συκοφαντούν είναι οι ίδιοι που έβριζαν τον Τάσσο Παπαδόπουλο το 2004. Εμείς, πρόσθεσε, επιμένουμε ότι ο δήμαρχος Πάφου θα πρέπει είτε να παρουσιάσει αυτά τα δήθεν αδιάσειστα στοιχεία είτε να απολογηθεί. Όσο δεν κάνει είτε το ένα είτε το άλλο, είπε, απλώς τον καταδικάζει η κοινή γνώμη γιατί όπως ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος συμπεριφέρεται σαν μια «κατινίτσα της γειτονιάς».

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ τοποθετήθηκε και για τη χρηματοδότηση των κομμάτων, επισημαίνοντας ότι το ΔΗΚΟ «έχει μια συγκεκριμένη πρόταση, την πλήρη απαγόρευση και ποινικοποίηση των χρηματοδοτήσεων προς τα κόμματα από ιδιώτες και επιχειρήσεις».

Συμπλήρωσε πως τα κόμματα θα πρέπει να παραμένουν μόνο με την κρατική χορηγία, όπως γίνεται σήμερα και τις συνδρομές των μελών τους, γιατί εκτίμησε ότι μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να πατάξουμε αυτό το πρόβλημα που έχει να κάνει με τη διαπλοκή και τη διαφθορά.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στο Κυπριακό καλώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη να συγκαλέσει το Εθνικό Συμβούλιο γιατί όπως είπε, «βλέπουμε δραματικές, σοβαρές και αρνητικές εξελίξεις στο Κυπριακό». Εξέφρασε τις ανησυχίες του για όσα γίνονται στα Κατεχόμενα σε ό,τι αφορά στην υπογραφή οικονομικού πρωτοκόλλου μεταξύ της Τουρκίας και του ψευδοκράτους, τις προσπάθειες πολιτογράφησης ακόμη 35.000 εποίκων, σημειώνοντας πως όλα αυτά θα γίνουν μετά από την επιδίωξη της προσάρτησης των Κατεχομένων μέσω της διασύνδεσης με ηλεκτροδότηση αλλά και με ένα παράνομο αγωγό παροχής νερού.

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως η Τουρκία θέλει να καταστήσει τα Κατεχόμενα επαρχία της Τουρκίας, ενώ κάποιοι δικοί μας συμπλήρωσε, « επιμένουν να μας λεν πως η Τουρκία θέλει λύση και το πρόβλημα για την επίλυση του Κυπριακού είναι η ελληνική πλευρά».

Ανέφερε, ακόμη, πως πρέπει επιτέλους να καθίσουμε στο Εθνικό Συμβούλιο και να χαράξουμε μια νέα στρατηγική για το Κυπριακό.

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ροη Ειδησεων

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Στην Αγία Νάπα ο γάμος του ζευγαριού

Σε τροχιά γάμου βρίσκονται ο Αντρέας Γεωργίου και η σύντροφός του, Σιμώνη Χριστοδούλου αφού αμέσως…

20 Μαΐου, 2024

CNN: Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και ηγέτη Χαμάς ζητά ο Εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου

Την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης του ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ και του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν…

20 Μαΐου, 2024

ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Θεατρική παράσταση για ενίσχυση της μετάβασης της μικρής Ελευθερίας στο εξωτερικό για μεταμόσχευση

Ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Ξυλοφάγου παρουσιάζει την θεατρική παράσταση Κόμης Δράκουλας την Κυριακή 26/05…

20 Μαΐου, 2024

Ιράν: Βίντεο από το εσωτερικό του ελικοπτέρου με τον Ραϊσί και τον ΥΠΕΞ πριν από τη συντριβή

Η ιρανική κρατική τηλεόραση έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από το εσωτερικό του ελικοπτέρου πριν από…

20 Μαΐου, 2024

Παραλίμνι: 18χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς άδεια και προκαλούσε οχληρία

Μέσα στα πλαίσια εκστρατείας του στρατηγικού σχεδιασμού της ΑΔΕ Αμμοχώστου για την πρόληψη των οδικών…

20 Μαΐου, 2024

Θλίψη στο Λιοπέτρι: Απεβίωσε η 56χρονη Δήμητρα Κοντοζή

Θλίψη στην κοινότητα Λιοπετριού μετά τον θάνατο της 56χρονης Δήμητρας Κοντοζή Κυριάκου. Η κηδέια θα…

20 Μαΐου, 2024