Ολιγοήμερες διακοπές στα Ελληνικά νησιά προτιμούν οι Κύπριοι

A 13 Ειδήσεις
A 13 Ειδήσεις
Μεγάλη προτίμηση στις κρουαζιέρες

Διστακτικότητα στα ακριβά πακέτα, και στις πολυήμερες διακοπές παρατηρείται από τους ταξιδιώτες. Περιορισμένο το ενδιαφέρον των Κυπρίων για ταξίδια αλλά όχι ανύπαρκτο δηλώνει η κ. Ρούλα Αγρότη μέλος του Διοικητικού Συνδέσμου ΑΚΤΑ… 

Η οικονομική κρίση είπε έχει αγγίξει όλα τα στρώματα του κόσμου συμπεριλαμβανομένων και των ταξιδιωτών.

Η κ Αγρότη παρατήρησε ωστόσο πως ο κόσμος ενδιαφέρεται να ταξιδέψει με διαφορετικές επιλογές παρουσιάζοντας μια διστακτικότητα στα ακριβά πακέτα, και στις πολυήμερες διακοπές. Τα ταξιδιωτικά γραφεία πρόσθεσε προσφέρουν προσιτές τιμές για διακοπές.

Αναφερόμενη στα οικονομικά πακέτα η κ Αγρότη ανέφερε πως μπορεί να δοθεί πακέτο με προορισμό ένα ελληνικό νησί όπως τη Ρόδο περιλαμβανομένου του αεροπορικού εισιτηρίου και διαμονή από 279 ευρώ το άτομο ενώ για την Σαντορίνη διατίθεται πακέτο με 379 ευρώ το άτομο.

Επεσήμανε επίσης πως για τους Κύπριους ταξιδιώτες η πρώτη επιλογή είναι τα Ελληνικά νησιά ιδιαίτερα φέτος που υπάρχει μια συναισθηματική διάθεση των επισκεπτών προς την Ελλάδα εξαιτίας και της οικονομικής κρίσης που διανύει. Η κ Αγρότη αναφέρθηκε και στις κρουαζιέρες που είναι οικονομικές στις οποίες περιλαμβάνονται και τα γεύματα, ενώ στη Euro Disney προσφέρεται δωρεάν στα παιδιά η διαμονή και η είσοδος.