Ανακοίνωση Υπηρεσίας Εκλογών για παροχή πληροφοριών μέσω τηλεφώνου

ekloges Ειδήσεις, Εκλογές 2011

ekloges Ειδήσεις, Εκλογές 2011
Η Υπηρεσία Εκλογών επιθυμεί να ανακοινώσει ότι, με την ευκαιρία των προσεχών εκλογών, άρχισε τη λειτουργία υπηρεσίας παροχής πληροφοριών στο κοινό, μέσω τηλεφώνου.

Η υπηρεσία παροχής πληροφοριών λειτουργεί τις εργάσιμες μέρες από η ώρα 8.00 π.μ. μέχρι η ώρα 6.00 μ.μ. και τα Σάββατα από η ώρα 8.00 π.μ. μέχρι η ώρα 1.00 μ.μ. Η υπηρεσία αυτή θα προσφερθεί και κατά την ημέρα των εκλογών καθ΄ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας…

Οι αριθμοί των τηλεφώνων της Υπηρεσίας Εκλογών, για παροχή πληροφοριών στο κοινό, είναι οι ακόλουθοι: 22 867614 – 22867643 – 22 867713.

Το κοινό καλείται να χρησιμοποιεί τα πιο πάνω τηλέφωνα της Υπηρεσίας Εκλογών, για κάθε θέμα και πληροφορία σχετικά με τις επικείμενες εκλογές.
Κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί να καλέσει την υπηρεσία παροχής πληροφοριών της Υπηρεσίας Εκλογών για να ενημερωθεί για τα πιο κάτω θέματα:

1. Για τη αντικατάσταση εκλογικού βιβλιαρίου, λόγω απώλειας ή φθοράς.
2. Για τη διόρθωση του εκλογικού βιβλιαρίου, λόγω συμπλήρωσης των σελίδων.
3. Για τις ώρες ψηφοφορίας.

4. Για τον τόπο που ψηφίζει κάθε εκλογέας, αναφέροντας τον αριθμό του δελτίου πολιτικής ταυτότητάς του.

5. Για κάθε άλλο θέμα σχετικά με τις εκλογές και ιδιαίτερα για τον τρόπο ψηφοφορίας.

Η Υπηρεσία Εκλογών διευκρινίζει ότι είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου προσώπου και ιδιαίτερα των κομμάτων και υποψηφίων, για να ακούσει εισηγήσεις και παρατηρήσεις για επίλυση τυχόν πρακτικών προβλημάτων και ιδιαίτερα για τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΛΕΥΚΩΣΙΑ