Σκανδιναβοί τουρίστες οι νέοι πρέσβεις τουρισμού της Αγίας Νάπας

CEB1 53 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Μακραίνει συνεχώς ο κατάλογος με τα ονόματα των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών στο Δήμο Αγίας Νάπας, αφού πρόσφατα οκτώ Σουηδοί και Νορβηγοί τουρίστες τιμήθηκαν για τις πολλαπλές τους επισκέψεις και συνάμα ανακηρύχθηκαν σε «Πρέσβεις του Τουρισμού του τουριστικού μας θερέτρου».

CEB1 1534 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Πρόκειται για τα ζευγάρια Bjorn – Solvi Rognmo (21 επισκέψεις), Inger-Villy Sund (20 επισκέψεις) από τη Νορβηγία, Hans-Helene Arebert από τη Σουηδία (20 επισκέψεις) και οι Νορβηγίδες περιηγήτριες Aud Bakke (20 επισκέψεις) και Synnove Johansson (22 επισκέψεις).

CEB11 17 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Παραδίδοντας τους τις πλακέτες και το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της πόλης» ο Αντιδήμαρχος κ. Βάσος Ξύδιας εκ μέρους του Δημάρχου κ. Γιάννη Καρούσου ευχαρίστησε θερμά τους Σκανδιναβούς τουρίστες για την έμπρακτη αγάπη και την ιδιαίτερη προτίμηση που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια για την Αγία Νάπα τονίζοντας παράλληλα ότι επάξια ανακηρύσσονται από το Δήμο σε «Πρέσβεις του Τουρισμού».

CEB15 4 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Οι νέοι «Πρεσβευτές» φανερά ενθουσιασμένοι εξέφρασαν προς τον κ. Ξύδια τις εγκάρδιες ευχαριστίες τους για την τιμή που τους έγινε και διαβεβαίωσαν ότι θα συνεχίσουν να επισκέπτονται την Αγία Νάπα για τις διακοπές τους γιατί όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν είναι μία πόλη που αγαπούν ιδιαίτερα όχι μόνο για τις φυσικές της ομορφιές αλλα και για τους φιλικούς κατοίκους της.

CEB12 12 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

CEB13 5 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

CEB14 5 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

SotiraNews