Οι Μικροί Ρεμπέτες εντυπωσίασαν στο ΡΙΚ (video)

a 96 Ειδήσεις
a 2480 Ειδήσεις

Εντυπωσίασαν ακόμα και τον τελευταίο τηλεθεατή που παρακολούθησε την εκπομπή “Σάββατο κι Απόβραδο” το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο ΡΙΚ1, οι Μικροί Ρεμπέτες της Σωτήρας.

Η νεανική χορωδία της Σωτήρας, σημειώνει τον τελευταίο καιρό την μια επιτυχία μετά την άλλη, αφού κατάφερε να παρουσιαστεί σε δεκάδες εκδηλώσεις του Δήμου Σωτήρας αλλά και ολόκληρης της επαρχίας Αμμοχώστου, ενώ πρωταγωνιστεί συχνά και σε τηλεοπτικές εκπομπές πρώτης τηλεθέασης όπως στο MEGA και δύο φορές στο ΡΙΚ.

Το περασμένο Σάββατο, λοιπόν, οι Μικροί Ρεμπέτες, παρουσιάστηκαν ως το κεντρικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στην μουσική εκπομπή του ΡΙΚ “Σάββατο κι Απόβραδο”, το Σάββατο, 3 Μαΐου.

a1 11 Ειδήσεις

Μαζί τους συμμετείχαν η Σχολή Χορού Ρυθμός, η ρεμπέτικη κομπανία Τρίχορδο, οι μουσικοί του ΡΙΚ καθώς και ο Κούλλης Θεοδώρου.

Στο πάνελ της εκπομπής, εκτός από τον εμπνευστή και μαέστρο της χορωδίας Γιώργο Δημητρίου, βρέθηκε και ο Δήμαρχος Σωτήρας, κ. Γιώργος Τάκκας αλλά και ο Δήμαρχος Δερύνειας, κ. Άντρος Καραγιάννης.

Η νεανική χορωδία “Μικροί Ρεμπέτες” αποτελούν αναμφισβήτητα μία μοναδική χορωδία για τα δεδομένα της Κύπρου, αφού είναι η πρώτη αυθεντική χορωδία που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεμπέτικο τραγούδι.

Οι Μικροί Ρεμπέτες θα ανοίξουν στις 8 Ιουνίου τη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου στον Κατακλυσμό της Αγίας Νάπας, ενώ στις 24 Ιουνίου θα παρουσιάσουν μεγάλη συναυλία στον Δήμο Δερύνειας, τα έσοδα της οποίας της οποίας θα δοθούν στον Αντικαρκινικό Σϋνδεσμο Κύπρου.

SotiraNews