Σύλληψη τριών ατόμων από Σωτήρα και Παραλίμνι για ναρκωτικά

ImageHandler Ειδήσεις, Ναρκωτικά, Νέα Αμμοχώστου
ImageHandler Ειδήσεις, Ναρκωτικά, Νέα Αμμοχώστου

Τρία πρόσωπα, ηλικίας 20, 25 και 27 ετών, συνελήφθησαν χθες βράδυ στη Σωτήρα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών.

Μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών, που λήφθηκαν στην Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου), έθεσαν υπό παρακολούθηση την οικία 20χρονου στη Σωτήρα.

Γύρω στις 9μ.μ., τα μέλη της Αστυνομίας εισήλθαν εντός της οικίας, όπου εντόπισαν τον 20χρονο από τη Σωτήρα, καθώς και άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 25 και 27 ετών από Σωτήρα και Παραλίμνι αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 21 γραμμαρίων περίπου.

Αμέσως μετά την ανεύρεση των ναρκωτικών, τα πιο πάνω πρόσωπα, συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολούθως, τα μέλη της ΥΚΑΝ, διενήργησαν έρευνα στις οικίες των υπολοίπων συλληφθέντων. Κατά την έρευνα στην οικία του 27χρονου στο Παραλίμνι, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο, ποσότητα κάνναβης, βάρους 5 γραμμαρίων περίπου.

Οι τρεις συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου), όπου ανακρίθηκαν και στη συνέχεια τέθηκαν υπό κράτηση.

Πηγή: SotiraNews / ΚΥΠΕ