Η Μπάγερν ”πάτησε” την Ρεάλ (βίντεος)

a 195
a 7178
Με τον εκπληκτικό φέτος, Μάριο Γκόμεζ, να… χτυπάει στο 90′, η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με 2-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης στην “Allianz Arena” και απέκτησε μικρό προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό στο… γήπεδό της…. 

Οι “Βαυαροί” του Γιουπ Χάινκες, που πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκαν με σουτ του Φρανκ Ριμπερί στο 17′, ενώ στο 53′ ισοφάρισε ο Εζίλ για την “βασίλισσα” με κοντινό πλασέ, ένα τέρμα που δίνει αρκετές ελπίδες για την ομάδα του ενόψει της ρεβάνς στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” στις 25 Απριλίου.

Με αυτό το αποτέλεσμα, συνεχίστηκε η αρνητική παράδοση για την ισπανική ομάδα στη Γερμανία (9 ήττες και μία ισοπαλία) και πλέον τα πάντα θα κριθούν στην πρωτεύουσα σε οκτώ ημέρες. Αν μη τι άλλο, προμηνύεται ένας πολύ μεγάλος αγώνας…

Ο αγώνας:

Στο αμιγές αγωνιστικό κομμάτι του πρώτου ημιτελικού του φετινού Champions League, η Ρεάλ ήταν αυτή που έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Νόιερ να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ του Μπενζεμά, ενώ ένα λεπτό πριν το 1-0 οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για κράτημα του Ράμος στον Ριμπερί, με τον Γάλλο να… χτυπάει με δυνατό δεξί σουτ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κρόος και σύγχυση στην περιοχή των Μαδριλένων (3ο γκολ σε 10 ματς).

Bayern Munich 1-0 Real Madrid από goalsarena2012-3

Η Μπάγερν είχε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους και λίγο πριν πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια θα μπορούσε να γίνει και το 2-0, αλλά ο Κασίγιας απέκρουσε το σουτ του Γκόμεζ. Ό,τι δεν μπόρεσε με λίγα λόγια στο τέλος του αγώνα…

Εζίλ και… Γκόμεζ

Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά οκτώ λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, για να φτάσει στην ισοφάριση η ομάδα του Μουρίνιο με το κοντινό πλασέ του Εζίλ από την ασίστ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος, που δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε νικηθεί στο τετ-α-τετ από τον Νόιερ και ήρθε ο Μπενζεμά για να…βγάλει την φάση, από την οποία προήλθε το τέρμα των “μερένxες”.

Bayern Munich 1-1 Real Madrid από goalsarena2012-3

Τον τελευταίο λόγο είχε όμως ο Γκόμεζ, ο οποίος πρώτα είχε δυο καλές φάσεις στο 71′ και στο 73′, για να έρθει στο 90′ να γράψει το 2-1 έπειτα από ενέργεια του Λαμ και άδειασμα του Κοεντράο. Ο Γερμανός φορ έφτασε τα 12 γκολ στην φετινή διοργάνωση και οδηγεί στο σκοράρισμα την ομάδα του στον δρόμο για το μεγάλο τελικό.

Μπάγερν – Ρεάλ (2-1) από buitre9

Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)

Οι συνθέσεις:

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: (Γιουπ Χάινκες): Νόιερ, Λαμ, Μποάτενγκ, Μπαντστούμπερ, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ (60′ Μίλερ), Γκουστάβο, Ρόμπεν, Κρόος, Ριμπερί, Γκόμεζ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Αρμπελόα, Ράμος, Πέπε, Κοεντράο, Αλόνσο, Κεντίρα, Ντι Μαρία (79′ Γκρανέρο), Οζίλ (69′ Μαρσέλο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (84′ Ιγκουαϊν).

Πηγή: woop.gr