Σκίζουν τα ελαστικά αυτοκινήτων και στη συνέχεια κλέβουν

a1 88 Ειδήσεις
a1 270 Ειδήσεις
Επιτήδειοι δράστες ξεγελούν το κοινό σκίζοντας τα ελαστικά του αυτοκινήτου του και στη συνέχεια κλέβουν αντικείμενα και χρήματα σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας… 

Τέτοιο περιστατικό καταγγέλθηκε την περασμένη Παρασκευή από 52χρονη, η οποία διατηρεί κατάστημα στη Λεμεσό. Σύμφωνα με την καταγγελία, αφού εξήλθε από το κατάστημα της, τοποθέτησε τη τσάντα που κρατούσε στο πίσω κάθισμα του οχήματος της.

Τότε διαπίστωσε ότι το μπροστινό ελαστικό ήταν ξεφούσκωτο.

Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε άγνωστος άντρας ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει και με τον τρόπο αυτό της απέσπασε την προσοχή. Σχεδόν ταυτόχρονα, εμφανίστηκε και δεύτερος άντρας, ο οποίος άνοιξε την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου και έκλεψε τη τσάντα της 52χρονης.

Στη συνέχεια, οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία προειδοποιεί το κοινό να είναι προληπτικό και υποψιασμένο, προκειμένου να αποτρέψει το ενδεχόμενο πρόσβασης ή κακόβουλης ζημιάς στο αυτοκίνητο του.

Σε περίπτωση που οποιοδήποτε πρόσωπο αντιληφθεί οποιοδήποτε τέτοιο περιστατικό, καλείται να ενημερώνει τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή να επικοινωνεί με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Πηγή: ΚΥΠΕ