Παντρεύτηκαν κρυφά Μενεγάκη-Παντζόπουλος;

a 472
a 7472
Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα αλλά η Ελένη Μενεγάκη και ο αγαπημένος της Ματέο Παντζόπουλος, παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο χθες το βράδυ γύρω στις 8.00 στο εκκλησάκι του παραδοσιακού ορεινού χωριού της Άνδρου, Στραπουργιές. Η νύφη φορούσε ένα απλό και λιτό νυφικό σε ίσια γραμμή που ετοίμασε ο αγαπημένος της φίλος, Χριστόφορος Κοτέντος και η Ελένη έλαμπε από ευτυχία… 

Το ζευγάρι αμέσως μετά το γάμο του βρέθηκε να το διασκεδάζει σε διαμορφωμένο χώρο στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του γαμπρού όπου εκεί έκοψε και τη γαμήλια τούρτα του.Θέλοντας έτσι να μην γίνουν στόχος των παπαράτσι αν έκαναν το γαμήλιο γλέντι σε άλλο μέρος του νησιού.Σύμφωνα με πληροφορίες, τα συνεργεία δούλευαν πυρετωδώς το τελευταίο διάστημα, στο συγκρότημα του Ματέο στην Άχλα για να είναι όλα έτοιμα για το ευτυχές γεγονός.

Ο γάμος έγινε σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο και εκτός από τη μητέρα της και τα τρία της παιδιά παρευρέθηκαν ακόμα 10 επιστήθιοι φίλοι του ζευγαριού. Η είδηση ότι παντρεύτηκαν έπεσε σαν βόμβα στους γνωστούς και συγγενείς τους που δεν είχαν ιδέα για τις προθέσεις τους.

Η Ελένη Μενεγάκη, ήδη από την προηγούμενη Πέμπτη έχει αρχίσει να οργανώνει τα πάντα για το ευτυχές γεγονός, αφού ήθελε όλα να είναι στην εντέλεια.

Νυφικό, μακιγιάζ, μαλλιά ήταν όλα έτοιμα αφού την Παρασκευή που μας πέρασε, λέγεται πως η Ελένη Μενεγάκη έκανε στο σπίτι της στα Μελίσσια την τελευταία πρόβα του νυφικού .

Η ξαφνική αυτή απόφαση του ζευγαριού έπεσε σαν κεραυνος εν αιθρία, αφήνοντας μάλιστα ανοικτό το ενδεχόμενο πως οι δυο τους περιμένουν σύντομα το πρώτο τους παιδί!

Αλήθεια ή ψέματα, ο χρόνος θα το δείξει!

Πηγή: onlycy.com